Sve ce utvrditi policija, jer su se izgleda poklopile proksi adrese.Mogu da se poklope proksi adrese ako koristimo iste sajtove ali ne mogu da se poklope prave adrese koje su iza tih adresa a i stariji sam ja od tog foruma

sve ce da dodje na svoje mesto.
A i ti jedva docekao kao i uvek da napises nista korisno kao i uvek.I ti kao i vecina sa tog foruma nista ne zaradjujes.Najmesnije je kad kao oni imaju budzete za kupovinu sajtova.

daj koga farbaju.Ponudim adminu i telefon i video poziv ali on zna da je pogresio pa ga sad sramota.Kao da cu ja nekoga moliti,briga me za njegov forum, neka kukaju za domet i novi guglov algoritam jer to im je glavna tema(Naravno tamo ima mnogo dobrih clanova ali ovi najglasniji sto vredjaju su najsmesniji i nikad nista ne zaradjuju).Moze admin slobodno i da cita poruke(Kao sto i radi uvek) i da sve vidi a i neka se javi neko koga sam prevario i neka prijavi policiji.Najlakse je uperiti prstom i banovati.
Nisam ukaljao ovaj forum, nego sam izgleda greskom koristio isti proksi kao i neki prethodni clanovi tog forma.Boze kome se pravdam

.
Samo cu napisati da to sto je uradio jeste njegova sramota,nadlezni ce sve utvrditi za mene i videce da nemam sa tim osobama,prevarama i nikovima nista.A onda ja pokrecem prijavu za uvrede,klevetu i ugrozavanje privatnosti,mozda i prijavu za ucenu.