• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kroz internet i network marketing

Mkonvert

Član
Tu od
5 Stu 2010
Evo objavljujem knjigu koju sam napisao, a pritom se služio principima Anika Singala, Michaela Jonesa, Michaela Rasmusena, Roberta Kiyosakija i sebe.
Snosim svu odgovornost za sadržaj i sav sadržaj u knjizi se ne bi trebao shvaćati kao stvarno stanje. To je skica ali ima puno vrijednih informacija i samo o vašoj motivaciji i predanosti ovisi uspjeh.
Ugodno čitanje
[attachment=130]

Prilozi

• Kroz internet i network marketing.doc
    538.5 KB · Pregleda: 1,339
Mkonvert kaže:
Evo objavljujem knjigu koju sam napisao, a pritom se služio principima Anika Singala, Michaela Jonesa, Michaela Rasmusena, Roberta Kiyosakija i sebe.
Snosim svu odgovornost za sadržaj i sav sadržaj u knjizi se ne bi trebao shvaćati kao stvarno stanje. To je skica ali ima puno vrijednih informacija i samo o vašoj motivaciji i predanosti ovisi uspjeh.
Ugodno čitanje

Zaboravio sam staviti knjigu u pdf zbog mojeg naglog i nepromišljenog karaktera kakvog nekad imam, zato evo knjige i u pdfu[attachment=131]

Prilozi

• Kroz_internet_i_network_marketing.zip
    311.2 KB · Pregleda: 542
Mkonvert kaže:
Zaboravio sam staviti knjigu u pdf zbog mojeg naglog i nepromišljenog karaktera kakvog nekad imam, zato evo knjige i u pdfu

Skoro pa sam siguran da ces mi ti biti novi guru u surovom svetu online biznisa.:thumbs_up

Pročitah, ima zanimljivih djelova, ali u suštini malo toga se kaže...

Slažem se s onim klasičnim izrekama u tekstu i to stoji. Nadam se da te stvari primjenjuješ u praktične, a ne samo teorijske svrhe ili svrhe samopromidžbe (osobno nisam fan samopromidžbe).

Svako dobro
D.

M00nlander kaže:
Ispričavam se ako je djelovalo grubo što sam napisao. To mi nije bila namjera.

Nije grubo, i nemaš se što ispričavati. Svaki komentar je dobar da znam što mogu kasnije popraviti kad idem nešto objavljivati. :waving

Igore, čestitam ti na trudu i izvrsnom materijalu koji si napravio i nesebično podijelio na ovom forumu!Kao i ti, i ja sam se aktivno bavio mrežnim marketingom više od 7 godina i vjeruj mi sva znanja koja si tamo stekao, iako u knjizi kažeš da nisi doživio željeni uspjeh, jako su korisna u internet marketingu jer i dalje radimo s ljudima, a ne cyber karticama. Ja trenutno radim projekt koji mislim staviti online do NG, na kojem mislim primijeniti mnoga stečena znanja, a pristup i filozofija su nam jako slični...Na čemu ti trenutno radiš? Stavi svoj site ako ga već imaš u potpis ili se javi PM-om...Puno uspjeha!

waldorf kaže:
Igore, čestitam ti na trudu i izvrsnom materijalu koji si napravio i nesebično podijelio na ovom forumu!Kao i ti, i ja sam se aktivno bavio mrežnim marketingom više od 7 godina i vjeruj mi sva znanja koja si tamo stekao, iako u knjizi kažeš da nisi doživio željeni uspjeh, jako su korisna u internet marketingu jer i dalje radimo s ljudima, a ne cyber karticama. Ja trenutno radim projekt koji mislim staviti online do NG, na kojem mislim primijeniti mnoga stečena znanja, a pristup i filozofija su nam jako slični...Na čemu ti trenutno radiš? Stavi svoj site ako ga već imaš u potpis ili se javi PM-om...Puno uspjeha!
Trenutno radim jedan worpress blog i na jednom projektu. Još ga usavršavam i smišljavam ideje kako bi napravio neku zajednicu.

Back
Na vrh