• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koliko uspeha ste imali sa .net/.org/.info domenima?

Krsto

Aktivni član
Tu od
10 Svi 2008
Trenutno merkam jedan .net domen pa da se vratimo na staro pitanje :)

Da li tražiti .com domen po svaku cenu ili su i net/org/info domeni ok varijanta?
Odustao sam od ovih modernih fancy/šmensi/guru/
a planiram vrlo malo adwords-a i fb ads ulaganja, pa je poseta sa pretrazivaca najbitnija.

Jedan sajt na .org domeni, ad.ult sadrzaj, zaradio mi je vise nego ostalih 20ak zajedno. Pogodio sam dobru nisu i site je za 3 KWa bio u top 3 jedno godinu dana (5000-40000 EM mjesecno). Mislim, kao i jos dosta ljudi, da su .com, .org i .net u istom rangu.

djetlic kaže:
Jedan sajt na .org domeni, ad.ult sadrzaj, zaradio mi je vise nego ostalih 20ak zajedno. Pogodio sam dobru nisu i site je za 3 KWa bio u top 3 jedno godinu dana (5000-40000 EM mjesecno). Mislim, kao i jos dosta ljudi, da su .com, .org i .net u istom rangu.

Sad si me bacio u dilemu, posto je slobodan i .org domen :)

Nebitno je koja je domena, druga je stvar sto korisnici najvise vole .com domene. Za mene nema razlike da li je .com, .net, .org ili .info. Imam jednako uspjeha sa svima.

Kao sto su kolege vec rekle, totalno je nebitno koji je domen sto se tice rangiranja sve dok imas releventan i kvalitetan sadrzaj. Imam samo jedan com domen a svi ostali su net i org, oba se bolje rangiraju od com-a a ista nisa je u pitanju.

.net domen mi se lepo rangira i obisao sve .com domene.Cak sam jedan sajt sa .me domenom rangirao na google.com i dospeo je na 6. mesto sam tim domenom.Tako da,skroz je nebitno koji domen se koristi.

Kupljen org domen pa vam javljam rezultate za par nedelja nadajmo se :)

Back
Na vrh