• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

koliko backlinkova dnevno stavljati?

igorkombi

Novi član
Tu od
29 Lis 2016
eto,kao sto sam naslov kaze,koliko je backlinkova pametno stavljati na dnevnom nivou?

Sto vise to bolje ne mogu da skode, no naravno kvalitetnih backlinkova iz guest postova sa jacih portala. :)
Posto predpostavljam da drzis balkanski sajt mnogo je lakse doci do backlinkova a i pisati tekstove za guest postove.

Zasad su mi odobrili pisanje postova na dva bloga. Moje pitanje je sledece. Ako svaki text sadrzi po jedan link, koliko je uopste preporucljivo da ja napisem tekstova za jedan blog, odnosno samim tim da imam linkova sa jednog sajta.
Da li je problematicno i kontraproduktivno da imam recimo 10 postova i samim tim 10 linkova sa jednog sajta

Ne treba ti puno backlinkova sa jednog istog sajta. Ako mozes pisati na 2 sajta, probaj ti umjesto nekoga objaviti guest post, pa mijenjati za drugi ili naplatiti tu objavu.

Lakisa94 kaže:
Sto vise to bolje ne mogu da skode, no naravno kvalitetnih backlinkova iz guest postova sa jacih portala. :)
Posto predpostavljam da drzis balkanski sajt mnogo je lakse doci do backlinkova a i pisati tekstove za guest postove.

Ako postavljas previse backlinkova na dnevnoj bazi, vrlo brzo ces zaradit penal od Googlea.

Dobro kaze Djetlic, dovoljan ti je po jedan backlink sa svakog sajta, a to sto imas pristup i pravo da pises guest postove za te sajtove, mozes da unovcis. Pogledaj po netu koliko njih nude g. postove za hufffingtonpost, lifehack, cak i cnn jbt, al' da kosta, kosta :D

I moj savjet ti je, kada objavis guest post za svoj sajt, pojacaj te linkove sa web 2.0, nekim diversity i PBN-ovima, da bude jaci.

Ako mi je jedan dovoljani i drugi mi nista ne donosi, nije mi jasno zasto onda vrede linkovi iz potpisa foruma, po tome je onda dovoljno da ostavimo po jedan post na razlicitim forumima, a citajuci neke textove ja shvatih da mnogo postova zapravo daje neku odredjenu jačinu

Moja logika u tom slucaju je sledeca. Nema svaka strana na forumu isti PA tako da se svaki link drugacije vrednuje.

Back
Na vrh