• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koje kriptovalute vi kupujete?

Keno

Novi član
Tu od
24 Tra 2023
Pozdrav, bavim se kriptovalutama već nekih godinu. Uvijek volim čuti šta drugi kupuju i šta misle i o kriptovalutama i o trenutnoj situaciji. Ja trenuto ima xrp i cardano pa bih volio čuti šta vi mislite, i šta bi trebao možda još kupiti.

Pozdrav Keno, dobrodošao na Forum. :ppozdrav:
bavim se kriptovalutama već nekih godinu
Evo, kaži ti nama iz prve ruke svoje iskustvo; na koji način se baviš kriptovalutama? Jesi li ih samo kupio, pa sad stoje tamo kod tebe ili gdje već ili nešto drugo? :giggle:
Jeli misliš da je dobro to što se 'baviš time već nekih godinu', jesi li za to vrijeme nešto zaradio ili na neki drugi način pomogao sebi time što radiš?
Pokreni raspru. :cool:

Ja u kripto vjerujem long term ili na duže staze trenutno ih samo drzim i u profitu sam ali ne zelim prodavati npr xrp sam kupio na 0.33 a sada vrijedi od 0.45 do 0.50 nije neki veliki profit ali u sljedecem bullrun-u ocekujem nekih 15x ili oko $5 da vrijedi xrp i cardano isto tako od nekih $5-$10.

Definitivno ne mislim da sam sada neki ekspert, ali isto tako mislim da nisam neki pocetnih u ovome.

Trenutno nemam neki veliki portfolio samo nekih $90 $100 ako racunamo trenutni profit, to je zato sto jos uvijek nisam punoljetan pa nemam posoa.

Back
Na vrh