• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koja mreža ima ovakve reklame?

vnwc

Novi član
Tu od
23 Lis 2015
Dakle, pitanje je jednostvano video sam ove interstitial reklame na našim portalima tipa tračara, opera17 itd. da ne nabrajam povezani su sa nekih desetak domena tipa megapopads, hipersushiads, superinterstitial com, onlinesupaads com, supaads com i svi pokazuju na hstpnetwork com - što mi se ne čini kao da je neka otvorena mreža za publishere.
Da li neko zna koja je ovo mreža?
Hvala

Slika: i.imgur [tačka] com/gRpeSKO.jpg

Prilozi

• Screenshot_95.jpg
    Screenshot_95.jpg
    104.7 KB · Pregleda: 344
Sad sam vidio na jednom domaćem portalu iskaču takve reklame, a u gornjem desnom kutu piše "Ads by Ad-Maven".

I ja sam istraživao, pa me je google doveo na ovu stranicu...nadam se da neko ima odgovor....

Znam da se pojavljuju samo 1 dnevno, tako da ne smaraju preterano i da su obično reklame nekih kladionica....

Back
Na vrh