• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Keyword Lista ?

VWolf

Legenda
Tu od
23 Lip 2011
Treba mi lista keyworda ili neki tool da dobijem listu keyworda.

Probao sam sa nekim generatorima gdje se ukuca jedna keyword i dobijem sugestije putem te keyword.

A meni treba lista keyworda kao štu su sljedeći:
cars
hotels
tools
stores
computers
shops

Dakle, grane neke djelatnosti ili neki osnovni proizvodi. Ima li šta takvo?

aleksej

Legenda
Tu od
17 Ožu 2010
Baš to, taj tool izbaci tonu ideja koje možeš da iskoristiš, samo kucaj par pojmova i pregledaj liste za svaki. :)

VWolf

Legenda
Tu od
23 Lip 2011
Svi ste mi pomogli. Koristit ću ove alate da dobijem ono što mi treba.

Septimus

Član
Tu od
16 Srp 2010
Opet upadam kao padobranac. Čini mi se da sam neki dan ovdje negdje na forumu vidio niche keywork listu od više stotina riječi po različitim temama. Tražim već više od pola sata i ne mogu naći.

Treba mi lista riječi vezanih za turizam.
(travel, tours, booking, accommodation, ...)

Ako netko ima savjet gdje pronaći ili kako doći do nje, bit ću zahvalan.

(Imam dobru listu pojmova od po 2-3 riječi, ali svega 15ak ključnih riječi na koje bi gradio pojmove od dvije riječi i long tail)

SpawneR

Moćan
Tu od
31 Lis 2013
Septimus kaže:
Opet upadam kao padobranac. Čini mi se da sam neki dan ovdje negdje na forumu vidio niche keywork listu od više stotina riječi po različitim temama. Tražim već više od pola sata i ne mogu naći.

Treba mi lista riječi vezanih za turizam.
(travel, tours, booking, accommodation, ...)

Ako netko ima savjet gdje pronaći ili kako doći do nje, bit ću zahvalan.

(Imam dobru listu pojmova od po 2-3 riječi, ali svega 15ak ključnih riječi na koje bi gradio pojmove od dvije riječi i long tail)

Tema koju tražiš može biti ova? https://internetzarada.org/284-niche-e-ideje-t-3165.html

Septimus

Član
Tu od
16 Srp 2010
Hvala obojici.
Lista je ta, ali sam mislio da je detaljnija. My bad

Što se tiče ovih programa, možda ih ja samo još nisam naučio pravilno koristiti, ali zasad mi nisu jako korisni. Znam ja da nema te besplatne aplikacije koja će mi sve dati servirano na pladnju, ali zasad ne dobivam što sam mislio.

Meni (u ovoj fazi) ne trebaju varijacije na temu korijena koji zadam, već povezani pojmovi (asocijacije).

http://wordassociations.net
Ovo bi moglo biti korisno, još nisam isprobao sve varijacije.

Zasad idem ručno, pa dokud doguram.
Ovo sve će mi biti korisno kasnije, ali sad razmatram sve moguće kombinacije za domenu.
Niša je turizam i sklon sam domeni "lokacija"+"ključna riječ", još da .com slobodan.

Nekoliko top pojmova je nažalost zauzeto i to sa potpuno bezveznim stranicama (nerealizirani projekti).

Na vrh