Zyxzed kaže:
Evo da javim.
Dakle 1. put valjda to ko sto je Sax spomenuo,
nije zena znala to izvesti pa je bila nesigurna, bo.
2. put evo dosao u banku i bila je druga zena radila i samo je rekla ok, i napravila da mi odma sjedne novac na devizni račun. Znači nije 1. slala na provjeru.
Ja sam ju pitao kako to i ona je rekla da u slucaju da znaci ne odobre taj ček (znači 1. su mi isplatili pare a onda slali ček valjda na provjeru) valjda onda mi oni uzimaju sa računa taj novac. Ali za sada sve 5. Clickbankov ček,
evo došao mi je neki dan i drugi,
i išao sam ga isplatiti i sada jos jedna mozda korisna informacija je ova: zena mi je rekla u PBZ banci, da u Istarskoj banci - vam odma daju lovu valjda u papirima kad donesete ček
zelio bih to jos ovih dana vidjeti pa vam javim.
Ma ja bre ja danas isao da proverim da li je naplacen cek i u blizu ekspozituru. Dodjem, reko mozete da mi proverite da li je cek naplacen...itd, prvo sto je trazila licna karta kao znas ukrao sam stednu knjizicu ili sta vec, nikada mi je nisu trazili unapred samo kada sam podizao pare... Ajde dam ja i tamo ona nesto ceprka i kaze pa da stoji vam ovo stanje odavde i sta poce nesto zbuni se, ja reko alooo ja te pitam da vidis da li je cek naplacen, a ona onako gleda i cuti, kad u tome koleginica njena, a dajte dajte to ovde da vam ja proverim ( sto znaci da ova guska nema pojma a zna da trazi licnu kartu unapred mamu li joj nesposobnu ), i nista dam ovoj, kad ne moze zena da se konektuje na server tamo da proveri imaju tehnicki problem, a posto je bilo 20 min do zatvaranja banke nisam cekao nego sam otisao pa cu doci u ponedeljak...
Inace pisem ovo ponovo radi potvrde, znaci sve zavisi na koga naidjes ! Mozes resiti sve lako i brzo ako naidjes na ljude koji znaju, a ako naidjes na budalu neku koja nema veze samo mozes da imas probleme i da bespotrebno gubis vreme. ---------->
Točno to
ja cu ovih dana probati kada budem prošao pored Istaske banke da vidim je li isplacuju odmah u kune kao sto sam cuo.