hackerstrike
Novi član
- Tu od
- 14 Kol 2010
Zanima me na kom principu radi cpalead....?Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ulysses kaže:
Gradimir kaže:ulysses kaže:
Disejbluj surveye koje malo isplaćuju. Dobio sam i ja par isplata ali kad sam počeo dobro zarađivati (oko $500 dnevno, sve legalno), izbaciše me :stars
Sada sam na adscendmedia i preporučujem je svima, jeste da je teže napraviti dobar widget ali su ponude dosta bolje, a ako si dobar sa AM-om nema šanse da te banuju. Dobio sam i od njih ček neki dan tako da isplaćuju.
xpert90 kaže:Gradimir kaže:ulysses kaže:
Disejbluj surveye koje malo isplaćuju. Dobio sam i ja par isplata ali kad sam počeo dobro zarađivati (oko $500 dnevno, sve legalno), izbaciše me :stars
Sada sam na adscendmedia i preporučujem je svima, jeste da je teže napraviti dobar widget ali su ponude dosta bolje, a ako si dobar sa AM-om nema šanse da te banuju. Dobio sam i od njih ček neki dan tako da isplaćuju.
Slazem se sa Gradimirom da je na Adscend media bolji, vise se zaradi, imaju bolje offere.
I ja bih je preporucio svakome. Samo bih Volio da Adscend media ubaci jos nacina isplate, mozda debitnu karticu kao CPAlead. Znas i sam Gradimire kako je kod to ide sa cekovima, ali opet bolje ikako nego nikako. Ja sam mislio probati wire transfer.
fpopic kaže:e a ta adscendmedia one kampanje njihove jer to moram odabrati ili mi se to automatski stavi u linkove
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke