• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako radi CPAlead?

Tako sto na neki sadrzaj stavis survey i da bi neko video taj sadrzaj mora da popuni survey. Najkrace moguce objasnjenje.

ulysses kaže:
Tako sto na neki sadrzaj stavis survey i da bi neko video taj sadrzaj mora da popuni survey. Najkrace moguce objasnjenje.

A koliko placaju?jel imas iskustva sa ovim?da li si nekada dobio isplatu?

Zavisi od survey-a do surveya, iskustva nemam mnogo, a isplatu nisam dobio jer nisam jos stigo do faze kad mogu da trazim isplatu. :(

Dobio sam ja isplatu, koja i nije bas mala. Tako da isplacuju, ako mozda mislis da neisplacuju. Prosjecno po leadu je oko $1.50.

xpert90 kaže:
Dobio sam ja isplatu, koja i nije bas mala. Tako da isplacuju, ako mozda mislis da neisplacuju. Prosjecno po leadu je oko $1.50.

To je u mom slucaju mnogo meni najvise 0.6$

ulysses kaže:
xpert90 kaže:

Disejbluj surveye koje malo isplaćuju. Dobio sam i ja par isplata ali kad sam počeo dobro zarađivati (oko $500 dnevno, sve legalno), izbaciše me :stars
Sada sam na adscendmedia i preporučujem je svima, jeste da je teže napraviti dobar widget ali su ponude dosta bolje, a ako si dobar sa AM-om nema šanse da te banuju. Dobio sam i od njih ček neki dan tako da isplaćuju.

Gradimir kaže:
ulysses kaže:
xpert90 kaže:

Disejbluj surveye koje malo isplaćuju. Dobio sam i ja par isplata ali kad sam počeo dobro zarađivati (oko $500 dnevno, sve legalno), izbaciše me :stars
Sada sam na adscendmedia i preporučujem je svima, jeste da je teže napraviti dobar widget ali su ponude dosta bolje, a ako si dobar sa AM-om nema šanse da te banuju. Dobio sam i od njih ček neki dan tako da isplaćuju.

Slazem se sa Gradimirom da je na Adscend media bolji, vise se zaradi, imaju bolje offere.

I ja bih je preporucio svakome. Samo bih Volio da Adscend media ubaci jos nacina isplate, mozda debitnu karticu kao CPAlead. Znas i sam Gradimire kako je kod to ide sa cekovima, ali opet bolje ikako nego nikako. Ja sam mislio probati wire transfer.

e a ta adscendmedia one kampanje njihove jer to moram odabrati ili mi se to automatski stavi u linkove

xpert90 kaže:
Gradimir kaže:
ulysses kaže:
xpert90 kaže:

Slazem se sa Gradimirom da je na Adscend media bolji, vise se zaradi, imaju bolje offere.

I ja bih je preporucio svakome. Samo bih Volio da Adscend media ubaci jos nacina isplate, mozda debitnu karticu kao CPAlead. Znas i sam Gradimire kako je kod to ide sa cekovima, ali opet bolje ikako nego nikako. Ja sam mislio probati wire transfer.

Ma slabo razumijem ovaj wire stuff a i nisam prvi mjesec zaradio 1k (tad sam jos cpalead koristio) pa sam odabrao cek, a za sledece isplate cu prebaciti na wire, jos da vidim sa bankom :)

fpopic kaže:
e a ta adscendmedia one kampanje njihove jer to moram odabrati ili mi se to automatski stavi u linkove

Automatski je, ali ukoliko ti se neke ponude svidjaju mozes ih ubaciti da se prikazuju skoro stalno a ako ti se neke ne svidjaju mozes da ih izbacis...

Blizu mi je 1k na adscend. A jel mogu traziti isplatu preko wire transfer, ako nemam 1k ?

xpert90 kaže:
Blizu mi je 1k na adscend. A jel mogu traziti isplatu preko wire transfer, ako nemam 1k ?

Pa pitaj tamo admine.. Poshto kod njih ne pishe u vezi isplate koliko je minimum, ili sam pogreshio? :D

na ovaj adsmedia kad se regujes da li moras cekati 2-3dana ili neka druga fora?????????????

snech kaže:
na ovaj adsmedia kad se regujes da li moras cekati 2-3dana ili neka druga fora?????????????

Cekas par dana, a nekad se zna oduziti i na par nedelja. Ali ako si nekome reff, moze ti account biti odobren u roku par sati.

Ima li neki dobrovoljac da mu budem ref?

A da mi pokaze neku metodu ili nesto da lakse zaradim? , neka mi se javi na PM...

Udarise mi cifre u glavu :D Jel ovaj CPA Lead Pouzdan ???? Kaze mi friend da zaradjuje 1000 mjesecno i nema nikakvih problema pa sa se pitam kakva su vasa iskustva ???

Moje iskustvo s njima nije bilo bas bajno. Sigurno ima puno boljih i kvalitetnijim mreza. Ali opet sve zavisi od tvoje niche i na kakvu promociju ides. Ako ides na neke BH metode CPAlead puno toga dozvoljava. Opet bio je onaj jedan period kad su sve zive banali. Ostali su ljudima duzni para i para. Sve u svemu jedna vrlo "burna" cpa mreza .

Tu bi zelio istaknuti jos jednu jako jako bitnu cinjenicu. Ako je nekom neka CPA mreza odlicna, tj. da s njom postize odlicne rezultate, apsolutno ne mora znaciti da ce vama odgovarati. Sasvim je normalno da neke CPA mreze daju bolje rezultate na oderedjene niche od drugih. Sad koja mreza ce vama odogovarati to morate sami prosuditi istraziti i testirati. Ja vam mogu reci samo da sa pravilim odabirom mreze mozete svoju zaradu cak i udvostruciti.

Pozz

Back
Na vrh