• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako promeniti altcoine

Boxon

Novi član
Tu od
16 Tra 2021
Ćao. Da li bi neko mogao da mi pomogne? Kupio sam tri kripto valute-Doge, Vechain i Zilliqa a ne znam kako da ih unovcim. Shvatio sam da treba da ih zamenom za neku od poznatijih kao Bitcoin i probao sam na Binance ali mi ne dozvoljava. Dobijem obaveštenje da pročitam uslove korišćenja.
Da li se Binance može koristiti iz Srbije?
Zašto na PancakeSwap ne pokazuje moju količinu altcoina iako sam konektovao novčanik
Trustwallet?
Hvala

Ćao. Da li bi neko mogao da mi pomogne? Kupio sam tri kripto valute-Doge, Vechain i Zilliqa a ne znam kako da ih unovcim. Shvatio sam da treba da ih zamenom za neku od poznatijih kao Bitcoin i probao sam na Binance ali mi ne dozvoljava. Dobijem obaveštenje da pročitam uslove korišćenja.
Da li se Binance može koristiti iz Srbije?
Zašto na PancakeSwap ne pokazuje moju količinu altcoina iako sam konektovao novčanik
Trustwallet?
Ako su ti altcoini na binance mozes naruciti njihovu besplatnu visa karticu i onda altcoine konvertiras u GBP ili EUR i podignes pare na bankomatu

Sad sam proverio da li je Srbija na spisku zemalja za karticu i naravno da nije. Mogu samo zemlje EU

Verovatno to trenutno nije neka suma, da ti promeni život. Pa tako jih ne treba konvertirati u BTC ili čak u fiat pa dizati. Sve tri valute su dobre i s vremenom češ imati veči profit nego sa BTC. Samo strpljivo ako možeš sačekati na sledeči bullrun. Nečeš zažaliti.

Hvala na odgovoru. Nisam mislio sad da ih menjam, sačekacu. Hteo sam da probam da vidim da li mogu da promenim da ne ulazim bezveze.

Da li je ko probao preko binance.com ili kraken.com da povlaci novac?

Ne znam za Bosnu, ja sam iz Srbije, ali AdvCash bi trebao da moze. Ukratko AdvCash je nesto kao Payoneer s tim da imaju partnerstvo sa Binance pa mozes direktno da ga koristis kao i wallet i da prodajes sa advcash, dugo su tu i pre Binance pa su provereni.

Takodje mozes da uzmes njihovu Visa karticu kao i sa Payoneer, provozija je 3-3.5%.

1619382369185.png

Vec neko vreme planiram da napisem step by step tutorijal o tome posto mi iz Srbije i BiH imamo problem sa tom prodajom za kes, a ovo je jednostavan nacin za zaobici SEPA transfer. Kad nadjem vremena da napisem linkam clanak, kontam da ce pomoci ljudima. :)

Zaboravio sam da pitam ima li minimalni iznos koji se moze povuci? I daj napravi taj tutorijal sto prije. :)

1620249944261.png

Nalazim se na ovoj stranici. Kako odavde da prebacim novac?

Za Bosnu
Potrebno je registrovati se na BCX mjenjacnicu i uraditi verifikaciju naloga(slika licne karte , bilo kakav racun na vase ime sa vasom adresom i izvod iz banke ) . Ako se prebacuje sa binance-a (ili bilo koje druge mjenjacnice) preporuka je da prebacis valutu u LTC (radi manje provizije na transakciju) i posaljjes na BCX, Sa BCX platforme isplacujes na svoj tekuci racun ili na Pozitron te novac mozes podici cak i u kladionici. Nisam siguran za minimalni iznos dali je 50 ili 100KM

Back
Na vrh