Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toma1 kaže:Evo baš sam pročitao danas ovaj post, pa rekoh da se i ja javim.
Znači ja sam sebi skupljao novce par godina kad god bi mi netko nešto ostavio, i eventualno uspio skupit za dobar kompjuter. Naravno, odmah sam počeo igrati neke malo jače igrice jer sam prije toga imao laptop koji bi se pregrijao kada bih gledao film u 1080p na YouTubeu. Ali eto, ubrzo sam shvatio da je to sve čisto gubljenje vremena, i tražio način da počnem zaradjivati. Nema šta nisam probao, od YouTube videa, preko P2C stranica do tipičnih refferal scamova. Ništa nije funkcioniralo.
I kako mi je hobi oduvijek bilo kladjenje sa CS:GO itemima na profesionalne mečeve, i užasno dobro mi je išlo pa su me prijatelji uvijek tražili savjete, padne mi na pamet ideja da otvorim stranicu gdje ću davat općenito savjete i svoja mišljenja o tim mečevima svakodnevno. Otvorio stranicu na Weeblyu, malo izreklamirao, došao do nekih average 10k pregleda dnevno, i nakon 2 mjeseca pisanja javi mi se vlasnik neke druge stranice kao da ga malo izreklamiram i pošalje mi 150$ na Paypal. I naravno, ja odmah bez ikakvog razmišljanja kupim sebi domenu, hosting, i otvorim "pravu" stranicu. Sad sam još u procesu oporavka od tog prelaska na novo ime, i polako vraćam publiku, ali kad to krene probao bih naravno nešto i zaraditi.
Pošto mi je cilj uvijek bio sam sebi za sve zaraditi, tako već planiram sa eventualnom zaradom od ove stranice pokrenuti novi projekt koji po meni ima užasno veliki potencijal za uspjeh. Ali eto, pronašao sam se u tom tvom postu, pa rekoh da se registriram i javim jer smo otprilike kroz iste stvari prošli.
Jokja kaže:Sačekaj 8 oktobar da omoguće PayPal, a onda možeš prodavati šta god želiš po celom svetu. Moraš jedino imati firmu, jer drugačije nećeš moći primati novac. Ima i sistem preko Skrilla, mada ne znam koliko je to efikasno.
Zarada zavisi od robe koju prodaješ. Ebay ti uzima oko 10%, PayPal 3%, a dalje računaj koliko je isplativo.
klokan007 kaže:Jokja kaže:Sačekaj 8 oktobar da omoguće PayPal, a onda možeš prodavati šta god želiš po celom svetu. Moraš jedino imati firmu, jer drugačije nećeš moći primati novac. Ima i sistem preko Skrilla, mada ne znam koliko je to efikasno.
Zarada zavisi od robe koju prodaješ. Ebay ti uzima oko 10%, PayPal 3%, a dalje računaj koliko je isplativo.
Prodaja robe uz prijavljenu firmu - neisplativo uglavnom. Jedino kao pojedinac...
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke