SpawneR
Moćan
- Tu od
- 31 Lis 2013
daisy-ann0 kaže:Zanima me da li se moze zaraditi preko e-baya u Srbiji? Da li je isplativo?
Sta mislis da je u Srbiji jeftinije nego sto je tamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daisy-ann0 kaže:Zanima me da li se moze zaraditi preko e-baya u Srbiji? Da li je isplativo?
SpawneR kaže:daisy-ann0 kaže:Zanima me da li se moze zaraditi preko e-baya u Srbiji? Da li je isplativo?
Sta mislis da je u Srbiji jeftinije nego sto je tamo? Preprodaja sa ebaya u Srbiji nije losa.. Kupis na Ebay neke patike kolicinski dosta i da ti udare snizenje za kolicinu + besplatna dostava i ovde prodajes
Svi su oni nas prevazisli u svakom pogledu pa mozes lagano da preprodajes
![]()
flex202 kaže:SpawneR kaže:Sta mislis da je u Srbiji jeftinije nego sto je tamo? Preprodaja sa ebaya u Srbiji nije losa.. Kupis na Ebay neke patike kolicinski dosta i da ti udare snizenje za kolicinu + besplatna dostava i ovde prodajes
Svi su oni nas prevazisli u svakom pogledu pa mozes lagano da preprodajes
![]()
I platiš carinu na granici na tu količinu i ispadne jeftinije da si kupovao patike ovdje nego iz Kine :waving
Jokja kaže:Sačekaj 8 oktobar da omoguće PayPal, a onda možeš prodavati šta god želiš po celom svetu. Moraš jedino imati firmu, jer drugačije nećeš moći primati novac. Ima i sistem preko Skrilla, mada ne znam koliko je to efikasno.
Zarada zavisi od robe koju prodaješ. Ebay ti uzima oko 10%, PayPal 3%, a dalje računaj koliko je isplativo.
Jokja kaže:Sačekaj 8 oktobar da omoguće PayPal, a onda možeš prodavati šta god želiš po celom svetu. Moraš jedino imati firmu, jer drugačije nećeš moći primati novac. Ima i sistem preko Skrilla, mada ne znam koliko je to efikasno.
Zarada zavisi od robe koju prodaješ. Ebay ti uzima oko 10%, PayPal 3%, a dalje računaj koliko je isplativo.
sema kaže:Ja bi vas upozorija da ne naručujete nikakve brendove iz kine jer zbog toga možete imati problema sa zakonom.
Ja sam rodici naručija All Star patike koje su skužili na carini jer je strašno smrdila plastika iz paketa i naravno Convers je napravija tužbu protiv mene zbog uvoza lažnih patika. Od toga na kraju ništa nije bilo, patike su valjda spaljene i ostalo je na tome. Tako da pripazite kod kupovine brendiranih stvari.
Vatra Wolf kaže:sema kaže:Ja bi vas upozorija da ne naručujete nikakve brendove iz kine jer zbog toga možete imati problema sa zakonom.
Ja sam rodici naručija All Star patike koje su skužili na carini jer je strašno smrdila plastika iz paketa i naravno Convers je napravija tužbu protiv mene zbog uvoza lažnih patika. Od toga na kraju ništa nije bilo, patike su valjda spaljene i ostalo je na tome. Tako da pripazite kod kupovine brendiranih stvari.
Da li ovo ide u mali oftopic?
Ja sam naručio dva telefona iz Kine. Prvi nije nešto a drugi je odličan. I sad ga testiram i zadovoljan sam sa njim.
Pola prodavaca na Ebay-u su kinezi. A imaš i kineski sajt sličan Ebay-u. http://www.aliexpress.com/BenjooJutub kaže:
Koliko se otprilike čeka narudžba sa ovog aliexpress-a, ukoliko je free shipping? Tamo piše 10-50 radnig dana, za koliko ste vi dobijali narudže otprilike?Jokja kaže:Pola prodavaca na Ebay-u su kinezi. A imaš i kineski sajt sličan Ebay-u. http://www.aliexpress.com/BenjooJutub kaže:A gdje i kako naručujete iz Kine?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke