• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako otvoriti podkanal na svom Youtube kanalu?

mico

Legenda
Tu od
4 Sij 2012
Pozdrav Forumasi,
zeleo bih da otvorim na svom glavnom kanalu jedan podkanal,ali mi nije najjasnije da li ce on biti odmah povlascen kao i maticni kanal ili moram i tu ispuniti uslove za monetizaciju?
Molim ko je vec imao slicna iskustva da napise par reci o ovom poduhvatu.
Pod kanal bi imao totalno drugi sadrzaj u odnosu na glavni.
Unapred zahvalan.

Hvala tebi Mico, no što je to 'podkanal na tvom kanalu'? Bojim se da to kao takvo ne postoji. :oops:
Mislim da stvari stoje ovako;
zeleo bih da otvorim na svom glavnom kanalu jedan podkanal,ali mi nije najjasnije da li ce on biti odmah povlascen kao i maticni kanal ili moram i tu ispuniti uslove za monetizaciju?
Ti vjerojatno misliš; kada si ulogiran na YouTube sa svojim postojećim accountom, tada da klikneš na New Channel, međutim to neće biti podkanal nego apsolutno novi kanal i tako će se i ponašati. ;) Povezan s onim starim samo time da ćeš se ulogiravati na oba s istim accountom i passwordom (nakon toga biraš gdje želiš ići), međutim tu i završava svaka povezanost s prvim kanalom, pogotovo monetizacija, to ide od početka, sve znaš kako. :giggle:

Tako je dakle s novim kanalom, međutim ako baš želiš pravi podkanal, tada možeš uploadirati na svoj stari (prvi) kanal i te videe stavljati u poseban direktorij, odnosno kategoriju, kako se to zove tamo.
Pod kanal bi imao totalno drugi sadrzaj u odnosu na glavni.
Ako je tako, to je ono što u tom slučaju nije prihvatljivo, neka podvrsta, odnosno podniche da, ali ne nešto apsolutno drugačije jer je sve još uvijek, sjećaš se, pod nazivom glavnog kanala. ;)

kada si ulogiran na YouTube sa svojim postojećim accountom, tada da klikneš na New Channel, međutim to neće biti podkanal nego apsolutno novi kanal i tako će se i ponašati.
Onda što ti savjetuješ Kapetane, jeli bolje otvarati nove kanale na ovaj gore opisan način ili s novim emailom i s novog accounta?

Nema potrebe da savjetujem tako nešto. I sam imam kanale jedne i druge vrste, no to je potpuno sporedno; ono što je bitno to je - snimajte dobre i kvalitetne filmove koje će ljudi tražiti i gledati. ;)
Sami gledatelji neće nikad znati imate li još koji kanal na tom email accountu, to ih i ne zanima.
A YouTube neću reći da ne zanima, ali mislim da mu to nije ni bitno, jer imajte na umu; Google, pa tako i YouTube sve zna. :D

Back
Na vrh