kostur95
Novi član
- Tu od
- 22 Stu 2010
Dakle, ja sam nov na forumu, imam 15 godina i živim u Srbiji. Naravno i meni je potreban novac. Ja sam odgajan u ne tako bogatoj porodici koja je imala sreće sa poslom i ubrzo dobila novac. Od samog početka trenirao sam sebe da živim bez nečega jer moji to ne mogu priuštiti. Ali, novac je došao, a ja, umesto da budem kao svako normalno dete(ali avaj šta je danas normalno dete:sigh), ja sam negativno primao sve njihove skuplje poklone i lično od njih zatražio da mi ih ne kupuju mnogo. Dobijao sam novac za rođendane, pomoću nekog odrađenog posla itd. i od tih para kupovao šta mi treba. Naravno, što više rastem to je sve skuplje. Recimo, umesto konzole za igricu, ja sebi želim priuštiti moćan teleskop. Dobar teleskop se ne može uzei ispod 500 €, a meni je za oko zapeo jedan od 850€. Obzirom na to što sam učenik nemam vremena da se bavim nekim poslom za vreme školske godine. Imam budžet od nekih 200€, ali montaža košta toliko tako da bi meni trebalo otprilike 900€ do juna. Ono što me zanima jeste:
Da li JA za sedam meseci (počevši u decembru)sigurno i lagano mogu da zaradim 900 €?
Problem:
Nemam mnogo vremena, od pola do sat i po dnevno.
Ako imam neke šanse, koji je to posao?
Znači sve osim uploada i kliktanja.
Zahvalan. I nadam se da nisam promašio PDF.
Da li JA za sedam meseci (počevši u decembru)sigurno i lagano mogu da zaradim 900 €?
Problem:
Nemam mnogo vremena, od pola do sat i po dnevno.
Ako imam neke šanse, koji je to posao?
Znači sve osim uploada i kliktanja.
Zahvalan. I nadam se da nisam promašio PDF.