Pozdrav svima, zovem se Nebojsa, vlasnik sam sajta iz opisa profila. Vec nekoliko godina vodim svoju marketing agenciju. Imam formiran tim ljudi za seo. I zelim da podelim sa vama ovde koliko je zapravo lako dobiti klijente , bile to firme ili pojedinci kroz samo par poruka i poziva. Ne zelim da kacim nikakve linkove ovde u postovima jer ne znam da li su dozvoljeni ali na mom profilu imate link do sajta gde ucim ljude 5 razlicitih vrsta biznis modela od kojih nijedan ne zahteva ulaganje novca. Nista nije prevara, ja zaradjujem od svih 5 nacina sasvim dovoljno da mogu da kupim stan i solidan auto godisnje.
Moji krusevi su za
1. SEO optimizacija sajtova i kako nalazim seo klijente
2. Facebook reklame i prodaju preko fb-a bez facebook reklama
3. Dropshipping - kako da budete posrednik svega i svacega bez mnogo muke
4. Kako da pravite sajtove za svega 1 sat posla po sajtu i da uzmete do 200$ za toliko posla
5. Kako zaradjujem pare preko instagrama za samo par minuta posla
Ko god hoce da sazna sve o ovome neka se javi, napravio sam sajt iz razloga sto hocu da svi redom saznaju da nema potrebe da vise radite glupe poslove koje ne volite za samo par stotina i da zavisite od nekoga dan i noc nego da konacno budete slobodni i da uvek gde god bili mozete zaraditi pare sve sto vam treba jeste telefon i internet , nista vise.
Kurseve sam pravio godinu dana u njima ima apsolutno sve, kao sto rekoh ne zelim da izgleda kao reklama ova objava vec kao moja pomoc bilo kome ko je zaiteresovan. Nemate sta da izgubite.
Moji krusevi su za
1. SEO optimizacija sajtova i kako nalazim seo klijente
2. Facebook reklame i prodaju preko fb-a bez facebook reklama
3. Dropshipping - kako da budete posrednik svega i svacega bez mnogo muke
4. Kako da pravite sajtove za svega 1 sat posla po sajtu i da uzmete do 200$ za toliko posla
5. Kako zaradjujem pare preko instagrama za samo par minuta posla
Ko god hoce da sazna sve o ovome neka se javi, napravio sam sajt iz razloga sto hocu da svi redom saznaju da nema potrebe da vise radite glupe poslove koje ne volite za samo par stotina i da zavisite od nekoga dan i noc nego da konacno budete slobodni i da uvek gde god bili mozete zaraditi pare sve sto vam treba jeste telefon i internet , nista vise.
Kurseve sam pravio godinu dana u njima ima apsolutno sve, kao sto rekoh ne zelim da izgleda kao reklama ova objava vec kao moja pomoc bilo kome ko je zaiteresovan. Nemate sta da izgubite.