• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako dobiti seo klijente od par hiljada evra mesecno

shocksnm

Novi član
Tu od
10 Pro 2017
Pozdrav svima, zovem se Nebojsa, vlasnik sam sajta iz opisa profila. Vec nekoliko godina vodim svoju marketing agenciju. Imam formiran tim ljudi za seo. I zelim da podelim sa vama ovde koliko je zapravo lako dobiti klijente , bile to firme ili pojedinci kroz samo par poruka i poziva. Ne zelim da kacim nikakve linkove ovde u postovima jer ne znam da li su dozvoljeni ali na mom profilu imate link do sajta gde ucim ljude 5 razlicitih vrsta biznis modela od kojih nijedan ne zahteva ulaganje novca. Nista nije prevara, ja zaradjujem od svih 5 nacina sasvim dovoljno da mogu da kupim stan i solidan auto godisnje.
Moji krusevi su za
1. SEO optimizacija sajtova i kako nalazim seo klijente
2. Facebook reklame i prodaju preko fb-a bez facebook reklama
3. Dropshipping - kako da budete posrednik svega i svacega bez mnogo muke
4. Kako da pravite sajtove za svega 1 sat posla po sajtu i da uzmete do 200$ za toliko posla
5. Kako zaradjujem pare preko instagrama za samo par minuta posla

Ko god hoce da sazna sve o ovome neka se javi, napravio sam sajt iz razloga sto hocu da svi redom saznaju da nema potrebe da vise radite glupe poslove koje ne volite za samo par stotina i da zavisite od nekoga dan i noc nego da konacno budete slobodni i da uvek gde god bili mozete zaraditi pare sve sto vam treba jeste telefon i internet , nista vise.
Kurseve sam pravio godinu dana u njima ima apsolutno sve, kao sto rekoh ne zelim da izgleda kao reklama ova objava vec kao moja pomoc bilo kome ko je zaiteresovan. Nemate sta da izgubite.

Pozdrav,

Jako lepo stvarno i ja sam veoma srecan zbog tebe koliko si ti uspesan u svemu tome i koliko para zaradjujes. Ali ja ovde ne vidim nikakvu pomoc koju ti pruzas clanovima ovog foruma, jedino sto vidim su placeni kursevi. Ako zaista zelis da ucestvujes u ovoj zajednici i pomognes pocetnicima mogao bih da napises neku temu o osnovama ili o tvom pristupu zaradi preko interneta. Inace ovako ovo bas izlgeda kao reklama, upravo onako kako ti nisi zeleo da ispadne jedino kome pomazes ovde si sam ti koji zaradjujes na pocetnicima. :poke Pozdrav i nadam se da ces ucestvovati i doprineti svojim znanjem i iskustvom clanovima ovog foruma. :waving

shocksnm kaže:
Pozdrav svima, zovem se Nebojsa, vlasnik sam sajta iz opisa profila. Vec nekoliko godina vodim svoju marketing agenciju. Imam formiran tim ljudi za seo. I zelim da podelim sa vama ovde koliko je zapravo lako dobiti klijente , bile to firme ili pojedinci kroz samo par poruka i poziva. Ne zelim da kacim nikakve linkove ovde u postovima jer ne znam da li su dozvoljeni ali na mom profilu imate link do sajta gde ucim ljude 5 razlicitih vrsta biznis modela od kojih nijedan ne zahteva ulaganje novca. Nista nije prevara, ja zaradjujem od svih 5 nacina sasvim dovoljno da mogu da kupim stan i solidan auto godisnje.
Moji krusevi su za
1. SEO optimizacija sajtova i kako nalazim seo klijente
2. Facebook reklame i prodaju preko fb-a bez facebook reklama
3. Dropshipping - kako da budete posrednik svega i svacega bez mnogo muke
4. Kako da pravite sajtove za svega 1 sat posla po sajtu i da uzmete do 200$ za toliko posla
5. Kako zaradjujem pare preko instagrama za samo par minuta posla

Ko god hoce da sazna sve o ovome neka se javi, napravio sam sajt iz razloga sto hocu da svi redom saznaju da nema potrebe da vise radite glupe poslove koje ne volite za samo par stotina i da zavisite od nekoga dan i noc nego da konacno budete slobodni i da uvek gde god bili mozete zaraditi pare sve sto vam treba jeste telefon i internet , nista vise.
Kurseve sam pravio godinu dana u njima ima apsolutno sve, kao sto rekoh ne zelim da izgleda kao reklama ova objava vec kao moja pomoc bilo kome ko je zaiteresovan. Nemate sta da izgubite.

Pozdrav, procitao sam tvoj tekst i bas sam hteo da pogledam o cemu se radi ali u opisu tvog profila ne stoji nijedan sajt..
Interesuje me kolika je cena tog kursa o SEO optimizaciji?

Brate, nemoj da se ljutiš, ali ako zarađuješ kao što tvrdiš - jedan stan i auto godišnje, šta uopšte tražiš ovde i zašto nisi npr. na ostrvu Bora Bora sa minimum dve polugole melezkinje?

Ljudi koji imaju efikasan metod zarade, koriste taj metod i zarađuju a ne pričaju o tome i ne prodaju taj metod. A još manje provode godinu dana praveći kurseve sa namerom da ih prodaju - osim ako jedini način njihove zarade nije upravo prodaja tih kurseva.

"Those who can do, those who can't tell others what to do."

Upravo to,sto moj imenjak kaze...

Ako ces da opises ovde nacine na koje ces naci takve musterije/izneses detalje o tom procesu,tako da svakom bude razumljivo i da zna da primeni - onda se to zove pomoc.
A ako ces da iznes te detalje SAMO ako ti neko plati za to - onda takva "pomoc" ima drugacije ime:prodaja proizvoda.

A sve mi se cini da je to drugo u pitanju...plus sto je naslov pompezno sastavljen (da privuce paznju)...

Mene zanima koliko je usluga 'od par hiljada evra mesečno', bile one online ili offline, postavljač teme uspeo da proda klijentima?

Igor Tomić kaže:
Mene zanima koliko je usluga 'od par hiljada evra mesečno', bile one online ili offline, postavljač teme uspeo da proda klijentima?

Konacno da se ovde pojavi neko ko vodi racuna i voli ovaj forum :) ima dosta tema otvorenih na engleskom jeziku koje krse pravila foruma i trebalo bi ih ukloniti.. Inace da neko stvarno zaradjuje toliko, ne bi to sigurno podelio sa svima nama..

Svakako da neko zaraduje tolike pare nebi prodavao ovde na forumu usluge. Cak i da pokrene tako nesto platio bi 100-1000-10 000 adwords kredita i prodavao te kurseve onima koji na google traze...

Kursevi su besplatni, vec imam 10.000 studenata u njima. Ovde na balkanu svakako ljudi imaju ozbiljna ogranicenja u glavi na osnovu postova koje vidim. Koliko sam imao takvih klijenata? Recimo da mesecno zaradjujem prosecnu godisnju platu u Srbiji, gore dole. Vodim trenutno 20 svojih sajtova.
Jedan sam prodao pre par dana za 1500$ i sklopio posao sa klijentom za jos 10ak sajtova njegovih.

Kursevi su free, u njima ucim to sve druge samo ne znam da li smem da okacim link ovde, pa ako nekoga zanima neka se javi. Kursevi su na engleskom preko 55 lekcija.
Sto se tice tih klijenata od par hiljada evra gore dole, sve zavisi sta traze, koliko traze tolika je i cena. To cete saznati u kursu svakako.
Ima 5 kurseva svaki donosi zaradu bez uloga, ne treba novac da bi se zaradio novac, samo sto je to jos previse teska tema za ljude na balkanu.

Nemam potrebu nikome da se dokazujem, dajem free a hejtera ce uvek biti.
Ako nekoga zanima neka se javi. Ili ako neki moderator ima ovde neka javi da li smem da pustim link u objavu.

Uglavnom guglajte nebojsa milicevic udemy pa vidite kurseve ima ih i tamo.

shocksnm kaže:
Kursevi su free, u njima ucim to sve druge
Ono sto vidim na sajtu Vix marketing-a govori suprotno (nisu free)?
4 kursa po 100 dolara (99,95) i jedan bulk od 200 dolara.

Za razliku od toga,Udemy kursevi su free.

Back
Na vrh