• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako da najbolje monetizujem posetu

niiwill

Novi član
Tu od
2 Velj 2016
Pozdrav ljudi,
Imam sajt za oglasavanje (besplatni oglasi za Srbiju ciljano) i tek sam poceo sa tim , hiljadu poseta dnevno imam za sad a neki cilj ubrzo je i 10 hiljada poseta dnevno s obzirom da radim jak marketing na socijalnim mrezama , seo i drugo.

Nemam iskustva sa adsensom i reklamama. Potrebna mi je vasa pomoc ,tacnije sta mislite kako najbolje da izvucem pare iz te posete. Da li je to adsense ili neki CPM sistem plus klikovi na reklame, I ako ne adsense za ovaj tip sajta ili u slucaju da me odbiju koji je sledeci najbolji ads sitem po vasim nekim iskustvima. Bilo kakva pomoc bi mi dobro dosla i unapred sam zahvalan!

niiwill

Novi član
Tu od
2 Velj 2016
Loxo kaže:
AdSense najbolje placa.

Imam 1500 poseta stranici al samo 8 kliknuti reklama i zaradim fazon 0.24 .
Nije mi jasno toliko ljudi a tako malo klikova dal nekako se prebaciti na CPM placanje ??

Ima li neko neki savet?

blumen

Član
Tu od
19 Stu 2012
Imam 1500 poseta stranici al samo 8 kliknuti reklama i zaradim fazon 0.24 .
Nije mi jasno toliko ljudi a tako malo klikova dal nekako se prebaciti na CPM placanje ??
Ima li neko neki savet?

Pa klikovi i zarada zavise od mnogo stvari kada je u pitanju Adsense Zavisi gde ti stoje reklame na sajtu, koje dimenzije banera koristiš , zavisi šta si naveo u "prilagođeni kanali" ( mislim na opis tih kanala i tagove ) odakle ti dolazi poseta. Uklanjanje reklama ( otprilike po tovm mišljenju koje donose manju zaradu) itd..

Na vrh