• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Jeftin VPS

bojanposao

Dobro znana faca
Tu od
25 Ožu 2010
Moze neko preporuciti jeftin VPS (do $8 mjesecno) s kojim vec imate pozitivna iskustva?
Hvala

Ja koristim usluge ovog hosting provajdera i zadovoljan sam uslugom.
Konkretno imam VPS Plan 3 sa 2000 mhz procesorom, 100 gb disk, 1.5 gb rama i 2TB protoka mesečno. Njihov korisnik sam skoro godinu dana (6 meseci sam bio na shared i posle toga VPS).
Sad videh da si iz Bosne. 1€ je ~110 dinara, da bi mogao da vidiš cene.
btw. ovaj moj host ima i predstavništvo u BIH.
link

Obicno su domaci skuplji, kako je moguce da su ovi toliko jeftini?

Skipper kaže:
Ja koristim usluge ovog hosting provajdera i zadovoljan sam uslugom.
Konkretno imam VPS Plan 3 sa 2000 mhz procesorom, 100 gb disk, 1.5 gb rama i 2TB protoka mesečno. Njihov korisnik sam skoro godinu dana (6 meseci sam bio na shared i posle toga VPS).
Sad videh da si iz Bosne. 1€ je ~110 dinara, da bi mogao da vidiš cene.
btw. ovaj moj host ima i predstavništvo u BIH.
link

Jel ovo managed il jok ?

bojanposao kaže:
Moze neko preporuciti jeftin VPS (do $8 mjesecno) s kojim vec imate pozitivna iskustva?
Hvala

Ja koristim http://www.bluehost.com gdje sam ga platio 7.95$ mjesecno no ima mogucnost postavljanja neograniceno broja domena, jednostavno administracijsko sucelje te mogucnost instalacije wordpress skripte i jako sam zadovoljan sa njime. Jedina mu je mana, ako se to moze nazvati mana da se placa godisnje a ne parcijalno po mjesecima. Sada bas gledam cijena je 5.95$ mjesecno.

Edit: Refferal linkovi nisu dozvoljeni u porukama foruma.

gox1971 kaže:
bojanposao kaže:
Hvala

Ja koristim BlueHost gdje sam ga platio 7.95$ mjesecno no ima mogucnost postavljanja neograniceno broja domena, jednostavno administracijsko sucelje te mogucnost instalacije wordpress skripte i jako sam zadovoljan sa njime. Jedina mu je mana, ako se to moze nazvati mana da se placa godisnje a ne parcijalno po mjesecima. Sada bas gledam cijena je 5.95$ mjesecno.

Kao prvo pitao je za VPS, ovo što ti nudiš je shared hosting.
Kao drugo pročitaj pravila:
Kod:
7.1. - Affiliate/Refferal linkovi - Affiliate i Refferal linkovi su dozvoljeni SAMO u potpisu. Ako prezentirate neki affiliate/refferal program u temi a imate refferal link u potpisu u toj temi MORA biti link bez refferala (non-affiliate) tj. preko kojeg se može pristupit stranici bez vašeg refferal linka. Posjetitelji moraju imat mogućnost izabrati da li će posjetiti stranicu preko vašeg refferal linka ili ne. Zabranjeno je bilo kakvo traženje da vas se kontaktira privatnom porukom u vezi affiliate/GPT programa.
Kod:
8 - REFFERAL/AFFILIATE linkovu su strogo zabranjeni u postovima/textovima pa tko stavi refferal link u post ce biti iskljucen s foruma.

~ D

Koristio sam njihov VPS 2 meseca, trenutno koristim više VPS-ova sa kolegom na nekom projektu i šljakaju odlično, ali naravno, kada se dovedu u red :)

nesim kaže:
Obicno su domaci skuplji, kako je moguce da su ovi toliko jeftini?
Verovatno su pronašli računicu čim su stavili ovakve cene
sax kaže:
Jel ovo managed il jok ?
Dobiješ sistem i posle se snalazi sam.

Pozdrav,

ja mislim da mi imamo jedini VPS servere za 7 EUR mesecno u Srbiji. Oni su unmanaged ali ces dobiti instaliran Linux OS i Solus control panel.

Ako imas jos nekih pitanja slobodno pitaj.

Ivan

Bojan,

ukoliko je sama lokacija VPS-a nevažna, tada se može naći jeftini VPS u SAD-u, kao npr:
http://www.interserver.net/vps/

Međutim, serveri u EU/UK drže nešto veće cijene, ali zato nude više:
npr:
http://www.liberohosting.com/vps-hosting/vps-openvz-serveri (unmanaged)

Managed serveri su još skuplji, jer održavanje servera obavlja hosting....ali to već vjerovatno sve znaš.

Eventualno se može pronaći managed server jefitno, ali sa jako malom količinom RAM-a tj. samo 128MB.

poz

Back
Na vrh