bojanposao
Dobro znana faca
- Tu od
- 25 Ožu 2010
Moze neko preporuciti jeftin VPS (do $8 mjesecno) s kojim vec imate pozitivna iskustva?
Hvala
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skipper kaže:Ja koristim usluge ovog hosting provajdera i zadovoljan sam uslugom.
Konkretno imam VPS Plan 3 sa 2000 mhz procesorom, 100 gb disk, 1.5 gb rama i 2TB protoka mesečno. Njihov korisnik sam skoro godinu dana (6 meseci sam bio na shared i posle toga VPS).
Sad videh da si iz Bosne. 1€ je ~110 dinara, da bi mogao da vidiš cene.
btw. ovaj moj host ima i predstavništvo u BIH.
link
bojanposao kaže:Moze neko preporuciti jeftin VPS (do $8 mjesecno) s kojim vec imate pozitivna iskustva?
Hvala
gox1971 kaže:bojanposao kaže:Moze neko preporuciti jeftin VPS (do $8 mjesecno) s kojim vec imate pozitivna iskustva?
Hvala
Ja koristim BlueHost gdje sam ga platio 7.95$ mjesecno no ima mogucnost postavljanja neograniceno broja domena, jednostavno administracijsko sucelje te mogucnost instalacije wordpress skripte i jako sam zadovoljan sa njime. Jedina mu je mana, ako se to moze nazvati mana da se placa godisnje a ne parcijalno po mjesecima. Sada bas gledam cijena je 5.95$ mjesecno.
7.1. - Affiliate/Refferal linkovi - Affiliate i Refferal linkovi su dozvoljeni SAMO u potpisu. Ako prezentirate neki affiliate/refferal program u temi a imate refferal link u potpisu u toj temi MORA biti link bez refferala (non-affiliate) tj. preko kojeg se može pristupit stranici bez vašeg refferal linka. Posjetitelji moraju imat mogućnost izabrati da li će posjetiti stranicu preko vašeg refferal linka ili ne. Zabranjeno je bilo kakvo traženje da vas se kontaktira privatnom porukom u vezi affiliate/GPT programa.
8 - REFFERAL/AFFILIATE linkovu su strogo zabranjeni u postovima/textovima pa tko stavi refferal link u post ce biti iskljucen s foruma.
Da li si njihov korisnik i koliko vremena?lxGuru kaže:VPS do $8 mesečno - www.cinfu.com ali su unmanaged, tako da ih sam moraš podesiti![]()
dado023 kaže:Bojan,
ukoliko je sama lokacija VPS-a nevažna, tada se može naći jeftini VPS u SAD-u, kao npr:
http://www.interserver.net/vps/
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke