Da prije je bio fluid with pa mi je lijepa svijetla boja prekrivala cijeli ekran i onda nije bilo tolikog kontrasta. Znam da nemoze biti 100 sivih ali ovo je recimo i najvaznija, header on je tu kao dekoracija i sluzi samo kao "branding" nije toliko vazan za funkcionalnost i preglednost sajta, ali pozadina sajta, pozadina ovog djela gdje se pise to su vec vaznije stvari.
Sam text na Light verziji je vec dosta citak i to je pozitivna stvar, kad bi se ublazila ta crnina okolo i stavila neka dosta svijetla siva mislim da bi jos lakse bilo za citat.
Znam da vama "mladima" sa zdravim vidom neke te stvari se ne cine toliko vazne, ali ja bas zadnjih dana imam zdravstvenih problema s ocima i vidom i mogu reci da mi se oci puno brze umaraju, npr. da nema light verzija ja uopce nebi mogao biti na forumu ne zato jer ne zelim vec jer nebi mogao.
A siguran sam da nisam jedini na forumu koji ne vidi super i nadam se da ce se razmislit o tome jer te stvari utjecu strasno na vid, na zamaranje oci itd.
Puno bi se pomoglo nama koji smo vizualno oslabljeni a isto tako pomoglo se onima sa dobrim vidom da ne postanu ko i mi
Eto 5 min na forumu i vec moram ici ca jer me malo bole oci od ovog kontrasta.