• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IZF forum traži 2-4 nova moderatora

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Cestitke novim moderatorima. Imam samo jednu primjedbu, a to je plava boja moderatorskih profila, koja je previse upadljiva. Ako je moguce i ako se ostali slazu, bilo bi mozda bolje da je neke druge boje. Ja predlazem zalenu boju koju ima google page rank. Nije da mi plava smeta nego mi nekako upadljivo na forumu izgleda kao da ostali clanovi nista ne pisu :crazy_grin

Jos jednom

Congrats-8.gif

Evo da se i ja javim. Čestitke kolegama koji su postali plavci i realno to samo znač više posla na forumu, ali sad i mi možemo bar nešto učiniti. :)
Nisam očekivao da ću proći sto posto ali kad mi je anarchox javio začudio sam se da smo obojica prošli. A sad kad vidim da ih je sedam primljeno stvari su jasnije. :)

Cheers

Ma realno da sam se ja prijavio, znam da bih bio izabran vv :taunt

Nego čestitam momci, svi ste to zaslužili :waving

Vlasnik i admin ovog foruma nije Bog, nije savršen ili nešto slično i on je samo čovjek.
To da li je izabrao prave ljude, to će sigurno vrijeme pokazati (lično ja mislim da jeste), ali sigurno ovo nije savršen izbor. Na kraju krajeva oni su samo moderatoru, dobili su čast i privilegiju, ali samo da ih napomenem da to s sobom nosi i VELIKU OBAVEZU.

Najbolji su oni ljudi koji imaju moć u rukama, a ipak su racionalni, pošteni i odani. :to_clue

Čestitke i od mene svim novoizabranim "plavcima". Mislim da ce se svi sloziti kada kažem da naš cijenjeni admin nije mogao izabrati bolju postavu od ove.
Pozdrav :waving

Pridružujem se čestitkama :drinking

Ja sam zadnjih tjedan-2 bio malo u problemu sa internetom ovdje u mostaru, napadalo snijega pa se nešto nisam nikako mogao spojit (imam bežični pa valjda zato), pucala veza stalno, tako da sam i ja djelomično razlog što je bomeštar morao nove modove tražit :D, al šta je tu je, meni je i drago, barem neće sad bomeštar morat sve sam, svatko svoj dio i moćna smo gomilica.

Što se tiče Davida, mislim da je u pitanju samo (pre?)veliki ego, takvi smo kakvi smo, svi različiti, no ponekad treba obuzdat i kontrolirat vlastite karakteristike i osobnost da bi se funkcioniralo u zajednici (ovu lekciju sam i ja tek nedavno naučio, sa svoja 2 cimera i mojim setom užasnih samoživih navika :hysterical, pa sam shvatio da se i ja moram prilagodit drugima ne samo oni meni).
Nemam ništa protiv Davida uopće, jer realno nemam nikakvog razloga za to, niti želim neko zlo njemu ili bilo kome ovdje na forumu, samo smatram da se treba malo skulirat i racionalno razmislit o svemu ovome, jer sam uvjeren da to što je rekao je više momentalni impuls.

Eto, poz, neću više duljit, dovoljan je bomeštarov post, ne trebam sad i ja p***it tu XD

Postoje tri grupe ljudi na forumu :D

Botovi, Hellas i Moderatori :hysterical

Sad ko se gdje nadje :tease

Hellas kaže:
Postoje tri grupe ljudi na forumu :D

Botovi, Hellas i Moderatori :hysterical

Sad ko se gdje nadje :tease

Hellas, dobro se čuvaj, ja sam tu :tease :taunt

Ha mozda ipak ne :D. Da se ne uvrijede ovi koji nisu ni hellas ni moderatori, sto napisah botovi :) (mislio sam na yahoo i google spidere), aludirao sam dakle na cinjenicu da je previse moderatora, medjutim izgleda je gazda Davor ipak demontirao neke stare moderatore tako da gledajuci na ovu listu

https://internetzarada.org/showteam.php

i nema vas previse. Cak sta vise fin tim :D.

Čestitam svim novim moderatorima...

rovad kaže:
Ja sam zadnjih tjedan-2 bio malo u problemu sa internetom ovdje u mostaru,
A čestitam i starima koji su se pojavili iz magle. :)
Baš sam se bio zabrinuo za tebe Rovade, a ti odeš u Mostar iz Splita?
Ne znam što da kažem. :)

Čestitke novim moderatorima :drinking
Davide, pomogao si mnogim članovima.
Nemoj žustro reagovati.
Jutro je pametnije od večeri.
Veliki pozdrav za tebe.
Nije važno ko je moderator, važno je forum živi.
pozz

Drago mi je da su ljudi, koji su se registrovali tokom prošle godine, upali u tim moderatora. Moram reći da me je Vatra Wolf iznenadio, i baš mi je drago što je dobio status moda, bio sam ubeđen da će umesto toga popiti ban, ali eto dečko je shvatio šta treba da radi (da se uvlači Davoru :crazy_grin).

Šalu na stranu, čestitke svim moderatorima. Nadam se da ćete biti aktivni i da ovo nećete koristiti samo da bi dobili tu "titulu" i bili kao neki šerifi na forumu. Sad oćekujem od vas više informacija, nove, zanimljive teme i aktivan rad. A verujem da i ostali imaju takva očekivanja. Pa pokažite se sad!

Ovo se pretvara u spam zonu. Ko je želeo da pozdravi nove moderatore učinio je to.
Lock.
Edit: Obrisan spam

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh