Pridružujem se čestitkama :drinking
Ja sam zadnjih tjedan-2 bio malo u problemu sa internetom ovdje u mostaru, napadalo snijega pa se nešto nisam nikako mogao spojit (imam bežični pa valjda zato), pucala veza stalno, tako da sam i ja djelomično razlog što je bomeštar morao nove modove tražit

, al šta je tu je, meni je i drago, barem neće sad bomeštar morat sve sam, svatko svoj dio i moćna smo gomilica.
Što se tiče Davida, mislim da je u pitanju samo (pre?)veliki ego, takvi smo kakvi smo, svi različiti, no ponekad treba obuzdat i kontrolirat vlastite karakteristike i osobnost da bi se funkcioniralo u zajednici (ovu lekciju sam i ja tek nedavno naučio, sa svoja 2 cimera i mojim setom užasnih samoživih navika :hysterical, pa sam shvatio da se i ja moram prilagodit drugima ne samo oni meni).
Nemam ništa protiv Davida uopće, jer realno nemam nikakvog razloga za to, niti želim neko zlo njemu ili bilo kome ovdje na forumu, samo smatram da se treba malo skulirat i racionalno razmislit o svemu ovome, jer sam uvjeren da to što je rekao je više momentalni impuls.
Eto, poz, neću više duljit, dovoljan je bomeštarov post, ne trebam sad i ja p***it tu XD