• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IT akademija

Loxo

Legenda
Tu od
14 Velj 2013
Imam ja video predavanja sa it akademije, nisu nista posebno. Ne znam koliko im se ceni diploma.

Jeronimo034

Iskusan lik
Tu od
8 Ožu 2016
Loxo kaže:
Imam ja video predavanja sa it akademije, nisu nista posebno. Ne znam koliko im se ceni diploma.

Mozes li nekako da sherujes ta predavanja? Mislim ne public nego ko ti trazi da ustupis da se to pogleda. Inace diploma je bezvredma stvar, dzaba ti diploma ako ne znas da radis to za sta imas diplomu. Moja iskustva su da niko ne trazi diplomu vec znas ili ne znas. Inace sve imas online ne bacaj tolke pare, nego resi sta hoces pa pitaj googleta on sve zna :)

brzi

Aktivni član
Tu od
27 Pro 2013
Mishkin kaže:
Da li je neko slušao ili polagao nešto na IT akademiji? Kakva su iskustva?
http://www.it-akademija.com/
Nije reklama, interesuje me vrijedi li para...?

Ja sam sada na pola kursa, prezadovoljan sam i vredi svaki evro.
Posle 5-6 meseci sam napravis kompletan cms u notepadu.

Mishkin

Član
Tu od
3 Pro 2012
brzi kaže:
Mishkin kaže:
Da li je neko slušao ili polagao nešto na IT akademiji? Kakva su iskustva?
http://www.it-akademija.com/
Nije reklama, interesuje me vrijedi li para...?

Na kom si odsjeku?
Kontam da diploma me znači mnogo, ako si freelancer, ali kod aplikacija za neki posao traže rad na projektima, neki portfolio. Ima li toga na IT-u, rad na zajedničkim projektiža i tsl?

brzi

Aktivni član
Tu od
27 Pro 2013
Mishkin kaže:
brzi kaže:
Na kom si odsjeku?
Kontam da diploma me znači mnogo, ako si freelancer, ali kod aplikacija za neki posao traže rad na projektima, neki portfolio. Ima li toga na IT-u, rad na zajedničkim projektiža i tsl?

Ja sam odabrao php programiranje. Zajednickih projekata nema, pravis sam svoj portofolio.

Loxo

Legenda
Tu od
14 Velj 2013
Piraterija je zabranjena na sajtu :D
Inace na Ljusci (forum) su objavljeni tutorijali, moguce da su vecina linkova dead ali mozda ima nesto.

dr3am

Član
Tu od
27 Tra 2016
brzi kaže:
Mishkin kaže:
Na kom si odsjeku?

Ja sam odabrao php programiranje. Zajednickih projekata nema, pravis sam svoj portofolio.

I ja sam razmisljao o upisu na php programiranje, ali dosta sam cuo ( preko neta ) negativnih iskustava pa me je odbilo.
Mozes li reci koliko placas posto vidim da je svakom druga cijena, i kako konkretno idu koraci ucenja ?

freemind

Legenda
Tu od
16 Stu 2009
Svako ucenje i obrazovanje je dobro, postoje bolje skole i one malo losije. Zajednicko im je to, da niko tebi nece ubaciti znanje u mozak, kao u Matrixu. U bilo kom slucaju, ogroman rad treba da se ulozi

Neko moze samostalno da uci, da se organizuje , neko voli da je u grupi.
Treba videti da li se vise isplati angazovati privatnog programera koji zna da prenosi znanje, i cenu za taj godisnji kurs. Ako kurs kosta 1000e, koliko privatnih casova 1:1 mozes dobiti za to.

Po meni je taj model mnogo jaci, kombinacija samostalnog rada, i onda privatni trener koji ti objasnjava sve ono sto nisi znao sam da uradis.

Neko ko nema radne navike,i ne zna da se samostalno organizuje, njemu je bolje da uplati kurs.

Mishkin

Član
Tu od
3 Pro 2012
Nije loša varijanta ovo sa instrukcijama 1:1, odnosno povremenim konsultacijama.
Moj zaključak nakon nekoliko sati istraživanja - ima smisla za nekog ko ne zna engleski, pa da sve uči usput (bez engleskog svejedno ništa). Ima jeftinijih varijanti gdje čovjek može sebi da prilagodi tempo učenja.
Licence se mogu dobiti direkt kod velikih kompanija, većina ima organizovane centre za polaganje u regionu.

vorez

Novi član
Tu od
20 Lip 2016
Drugari cao, nov sam na forumu, pa vidim da raspravljate od itakademiji, pa ajde da vidim sa Vama, ja sam upisao it akademiju u januaru, ali sam u medjuvremenu odustao. Nisam izabrao smer, sto znaci moze da se izabere bilo koji smer sem mobile development, ja sam platio ugovor 1199e za tradicionalno skolovanje, a trenutno je nesto manje od 1400e moze tacno da se vidi na njihovom sajtu, uglavnom ako neko hoce ja bi za 1000e prepustio moj ugovor tj prebacio prava na skolovanje kao i celokupan placen ugovor. Pa eto ako nekog zanima ili znate da nekog zanima molim Vas da prosledite, ja nisam u mogucnosti da ucim dobio sam bliznakinje itd da ne duzim ni da se pravdam, uglavnom msm da je dobra ponuda ako je neko vec hteo da ide da prodje jeftinije.

Sta Vas zanima pitajte?

;)

Na vrh