• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

It academy

deco20

Član
Tu od
8 Tra 2014
Zdravo svima ,

Uskoro zavrsavam srednju skolu i planiram da upisem "nesto" e sad IT je nesto sto me bas interesuje ( programiranje tacnije ) ... Za It academy sam cuo prvi put kad sam upisao I razred srednje skole i od tada bacim pogled ponekad na njihov sajt cisto da iz radoznalosti , nikad nisam dublje ulazio jer sam govorio "Ima do kraja srednje jos puno" medjutim evo me na zavrsnu godinu i planiram da upisem ... Tacnije planiram da upisem
"PHP Web Development" - PHP mi nekako ide i mislim se u tome opropat ...

E sad slijede pitanja :

- Da li ima neko ovdje ko je polagao ovu It akademiju i kakvo je njegovo iskustvo
-Koliko su "dobri" ti sertifikati
- Da li ima neko ko je polagao bas ovaj KURS
-I zadnje pitanje : JA dolazim iz Crne Gore i razmisljao sam preci u Beograd da bih tamo zavrsio REDOVNO jer mi je online nekako glupo i sto mislite da li se ISPLATI ...

U pitanju je : http://www.it-akademija.com/

probotzor

Član
Tu od
23 Lip 2015
nadam se da ti je jasno da it akademina nije skola, niti visokoskolska ustanova, niti bilo kakav vid formalnog obrazovanja, samim tim njihove diplome ne vrede apsolutno ni malo... jedine diplome koje kod njih vrede su adobe i microsoft diplome i ako imaju jos nesto sto daju strane kompanije

takodje, apsolutno nema veze da li ces upisati drzavni ili privatni fakultet, dokle god upises ono sto te interesuje i ono sto ces uciti...

iz licnog iskustva znam gomilu drzavnih fakulteta koji se bave tim terminom koji upotrebljavas(it) i bukvalno samo grebu po povrsini, nebitnim stvarima ili rade nesto totalno nevezano za tematiku

problem je sto su ljudi ovde informaticki nepismeni, ne znaju sta je racunarstvo, na koje oblasti se deli i sta podrazumeva svaka od tih oblasti... jedan hint, it je najniza oblast i uopste ne obuhvata stvari koje ljudi na ovim prostorima trpaju u it

ako hoces da se istinski upustis u racunarstvo, gledaj koji fakultet radi po programu koji prati standarde ieee organizacije, posto su njena dokumenta biblija iz racunarstva, i nastave racunarstva, kao i vodic kroz zivot i karijeru u racunarstvu

Na vrh