• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata novca na Paypal account, zašto ne radi?

Aleksandar

Novi član
Tu od
22 Velj 2022
Pozdrav drustvo, imam jedno pitanje ili mozda bolje receno nedoumicu..ili sta vec. Naime, preko Upworka pokusavam isplatiti novac na Paypal akaunt, medjutim, kad god pokusam, dobijem obavijest "unable apply funds"..da li se ikome desilo nesto slicno i kako he rijesen problem?

Aleksandre, a kome trebaš isplatiti novac?
Nije valjda sam sebi, na svoj account? :)

P.S. Imajte običaj već u naslovu, a pogotovo u postu topica - detaljno objasniti problem. ;)

P.S. Imajte običaj već u naslovu, a pogotovo u postu topica - detaljno objasniti problem. ;)
Hmm, ocigledno ne baratam dovoljno dobro sa tim 😄
Iskreno sam mislio da tako funkcionise, da se sa Upwork profila prebaci na Paypal, pa nakon nekoliko dana na karticu direkt? Pokusavam razbe metode isplacivanja sa Upworka, jer mi iz nekog razloga nece direkt na bankovni racun..potrazicu sa li ima jos postova oko ove teme, problem barem meni licno, je i te kako velik :)

Hmm, ocigledno ne baratam dovoljno dobro sa tim 😄
Točno, Paypal ne radi na taj način. ;)
Ne možeš ništa prebacivati na svoj račun, 🔕 nema ni potrebe, oni nisu banka nego alat kojim ćeš novac sa svog računa koji si prethodno povezao s Paypalom i na kojem imaš dovoljno novaca, :) direktno isplatiti nekome na drugi Paypal račun ili na aplikaciju koja je ovlaštena od strane Paypala.
Možeš ga koristiti i na Upworku, ali ne na način koji si opisao nego ovako. ;)
Nisam dugo radio s njima, ali znam da je PP - prava stvar. 👍

Na brzaka sam procitao diskusiju.
Koliko sam shvatio Aleksandar zeli da prebaci na svoj Paypal novac.
Ako mu nude tu opciju ne znam zasto ima problem?

Imaš li ti Mico Paypal account?
Jeli jasno i koja je svrha prebacivanja svog novca "na svoj Paypal"? Što bi time dobio, sve i da može? :unsure:
Ako mu nude tu opciju ne znam zasto ima problem?
Tko mu nudi tu opciju? :D

Dobio bi novac na ruke,a to mu je cilj koliko sam skontao.
A tako, znači po tome; prebacio bi novac s jednog računa - na taj isti račun? :p
Rekao sam da Paypal ne koristim možda 10-ak godina, ali vjerujem da još uvijek nisu dozvoljene mudrosti te vrste. :D
Ne možeš ništa prebacivati na svoj račun, 🔕 nema ni potrebe, oni nisu banka nego alat kojim ćeš novac sa svog računa koji si prethodno povezao s Paypalom i na kojem imaš dovoljno novaca, :) direktno isplatiti nekome na drugi Paypal račun ili na aplikaciju koja je ovlaštena od strane Paypala.

Dobio bi novac na ruke
Novac već ima u rukama. ;)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

(y)

Pitao sam ga direktno:
nakon toga sam mu odgovorio misleći da mu je to intencija, da sam sebi uplati. :oops:
I ti si nastavio u tom smjeru:
Ako ipak nije tako, uplate od strane drugih korisnika bi trebao uredno primati ako Upwork to propagira. No, za sve eventualne zastoje može biti više razloga, a to će bez sumnje riješiti help služba jedne ili druge agencije. :cool:

Pozdrav drustvo, imam jedno pitanje ili mozda bolje receno nedoumicu..ili sta vec. Naime, preko Upworka pokusavam isplatiti novac na Paypal akaunt, medjutim, kad god pokusam, dobijem obavijest "unable apply funds"..da li se ikome desilo nesto slicno i kako he rijesen problem?
Bas te zapetljali sa odgovorom, a pitanje je sasvim jasno postavljeno.
Aleksandar zeli da podigne zaradu sa Upwork-a na Paypal (pa ce posle sa Paypal-a na karticu), ali dobija poruku "unable apply funds".
Ako je sa Paypal nalogom sve u redu (funkcionalan) i ako je na Upworku uneta tačna Paypal email adresa, treba kontaktirati Upwork podrsku, oni bi to trebali da rese.

Bas te zapetljali sa odgovorom, a pitanje je sasvim jasno postavljeno.
Tako je Girl, ti im reci. Je da se javljaš svakih 2 i po godine kad dobro promisliš ali jednako mudro bi zaključila i da ovo napišeš i za 10 godina. :D

Back
Na vrh