• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s Voltrankom?

Riba

Novi član
Tu od
19 Pro 2010
Pozdrav svima, mislim da je ovo moj prvi post ovdje.
Ima li tko kakvih iskustava ili mišljenje o Voltranku (Googlajte za url...)? Vjerojatno ne jer search nije našao ništa a i relativno su friški. Odnedavno sam se prijavio i stavio kod na stranicu - javim ako bude kakvog pozitivnog efekta.

Riba kaže:
Ima li tko kakvih iskustava ili mišljenje o Voltranku (Googlajte za url...)? Vjerojatno ne jer search nije našao ništa a i relativno su friški. Odnedavno sam se prijavio i stavio kod na stranicu - javim ako bude kakvog pozitivnog efekta.

I, jel bilo efekta?

Nerevar kaže:
Riba kaže:

I, jel bilo efekta?

Pa ono što mogu reći je da nije bilo negativnog efekta. :) Teško je odrediti izravan efekt Voltranka. međutim u kombinaciji sa ostalim metodama sigurno ne škodi. Za sada vrlo pozitivna iskustva, može se odrediti kojim tempom će se objavljivati likovi i vidjeti gdje se nalaze. Sve skupa jednostavno i pregledno pa preporučam da isprobate.

Vidim da je ovo bilo 2 mjeseca,imal kakvih novih iskustava ?

I dalje ne šteti :) Dobar dio backlinkova je indeksiran, od problema jedino spomenuti da ponekad linkova nema na stranicama na kojima bi trebali biti ali to se reporta, i na kraju krajeva besplatno je. Možda bih mogao povećati broj linkova po danu.

Misliš ne odobre ti je nakon prijave? Odnedavno su postrožili uvjete za nove stranice pa je moguće do toga.

Bacio sam oko... mislim da ti je stranica odbijena s opravdanim razlogom evo c/p iz njihovog helpa:

Our moderators might reject websites that have:
unoriginal content
little content on the subpages
a lot of outgoing links - link farms

Ruku na srce, stranica nema nekog sadrzaja, a vjerojatno su prevagnuli oni keywordi u backgroundu.

Danas su me prihvatili na voltrank...pa ako bude nekih promena bilo pozitivnih ili negativnih postavicu ovde...aj pa sta bude nek bude :tease

Za sada mogu reci da ima nekih sitnih efekata, mada je jos rano za bilo kakve zakljucke

Back
Na vrh