• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

internetzarada.org od pre 2 godine

Interesantno! I zanimljivo! Poznat mi je logo, ali to je bilo mnogo pre nego što sam počeo ozbiljnije da se zanimam za internet i zaradu koja se može ostvariti na njemu.

Pojma nisam imao da je to isti sajt :taunt

Fino je izgledao pre forum,ali sada je mnogo profesionalnijeg izgleda nego tada...

jokara25 kaže:
Hehe, bio sam clan i tada. :D

bio i ja ..sa drugim nikom..posle mi nije hteo login..i morao burazev da uzmem xD

srkicarinho kaže:
jokara25 kaže:
Hehe, bio sam clan i tada. :D

bio i ja ..sa drugim nikom..posle mi nije hteo login..i morao burazev da uzmem xD

Priznaj lepo da su te banovali :D

Secam se kad sam prvi put naleteo na ovaj forum da sam posle 10 minuta pobegao glavom bez obzira jer su dbomestar i jos neki rezali njubove samo tako. A forum je tada trebalo da izgleda ovako :
f0p2s0.png

InFlames20 kaže:
Hehe, bome, lijepo se prisjetiti.. tad je bilo svega 566 članova :D

rigor04 kaže:
Secam se kad sam prvi put naleteo na ovaj forum da sam posle 10 minuta pobegao glavom bez obzira jer su dbomestar i jos neki rezali njubove samo tako. A forum je tada trebalo da izgleda ovako :

Dobra stara vremena...:poke

Back
Na vrh