• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Internet Marketing prezentacije sa svih seminara Centra za Razvoj Karijere

Igor Tomić

Legenda
Tu od
24 Ožu 2011
Postova
1,868
Centar za Razvoj Karijere često organizuje seminare/predavanja na kojima su predavači istaknute lokalne ličnosti marketinga i internet marketinga. Npr. Dragan Varagić se često pojavljulje kao predavač. Pratite njihov sajt ili još bolje twitter nalog @Razvoj_karijere za obaveštenja, jer su predavanja često dostupna i putem live streama.

Kod:
U okviru ITAcademy, BusinessAcademy i ITS-a radi Centar za razvoj karijere (Center for Career Development - CCD) koji pomaže polaznicima i studentima da donose kvalitetne odluke o svojoj karijeri.


Razlog zbog sam otvorio ovaj topic jeste to što su materijali (Powerpoint Prezentacije) sa svih predavanja više od dve godine unazad dostupni na njihovom sajtu besplatno.

Ima zaista zanimljivih materijala sa seminara za sve nas koji smo zainteresovani za marketing i internet marketing. Materijala kao što su oni sa predavanja npr. "Kako se efektno oglašavati na internetu" održano prethodne nedelje, zatim "Kreiranje i distribucija online sadraja" iz sredine prethodne godine ili materijala sa predavanja iz oblasti PR-a "Ko ste na Interentu?".
Prezentacije preuzmite odavde i uživajte:
http://www.razvoj-karijere.com/baza_znanja/materijali-sa-seminara
 
Korisna stvar. Koliko vidim ima i stvari koje nisu vezane za internet marketing a koje me i te kako interesuju.

Hvala na ovome :waving
 
Moram da pohvalim rad ovog centra. Proslog vikenda sam gledao njihov vebinar na kome je Dragan Varagic predavao na temu "Kako se efektno oglašavati na internetu" 3h je proslo veoma brzo. Steta samo sto ne daju ili ne postavljaju snimke ovih vebinara :(
 
Hvala Igore, kad sam video da je na našem (pošto ja ne znam engleski) odmah sam skinuo neke stvari da pročitam., jer mi ne može škoditi nikako.
Lp
 
Drenova kaže:
Korisna stvar. Koliko vidim ima i stvari koje nisu vezane za internet marketing a koje me i te kako interesuju.

Hvala na ovome :waving

Da, i meni su neke prezentacije koje nisu direktno vezane za IM zanimljive. Npr. ona o liderstvu, neverbalnoj komunikaciji, sigurnosti na internetu ili o veštini pregovaranja ... u svakom slučaju sve prezentacije su po tematici srodne temama sa foruma, a većinu ih vredi prelistati.
 
Back
Na vrh