• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Internet Crime bug??

Batonja

Član
Tu od
19 Ruj 2010
E ovako,danas sam dobio nesto poput obavestenja na kompu na foru you commit internet crime i pise da je zbog adulta nesto(btw bavim se uploadom adult sadrzaja,znam da je zabranjeno pricati,samo napominjem)e sad ja kontam da je ovo neki spammerski shit,obavestenje je preko celog ekrana i tera me da zovem neke brojeve da mi daju nesto kao key koji ce navodno unistalirati taj program i moci cu da radim sve normalno.Jbt jos sam i krimos postao :crazy_grin:hysterical:lol.Da li se ovo nekome desavalo?Neverujem da je internet police jer kontam da mi oni nebi slali nikava obavestenja nego bi uradili nesto konkretno.Sorry ako sam vas smorio pozz

moze screnshot?
To ti ne moze doci zbog uplaod zarade.To si instaliro neki malware,i sada te traje da potrosis lovu.Imao sam nesto slicno i nije problem rijesiti se toga...

@rain.blader opusteno nisam ni mislio da je od upload zarade,to sam onako napomenuo
@Black Dragon hvala brate,pretpostavio sam da je tako nesto,sve je ok sad

Back
Na vrh