• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imate blog / sajt / web portal? Postavite nativne oglase i zaradite

GoToNative

Novi član
Tu od
8 Ožu 2022
Postova
1
Vodite svoj Blog, sajt, web portal? Možete zaraditi od reklama

GoToNative

www. gotonative . com

je nova nativna oglasna mreža za širi region Balkana i CE (Crna Gora, Hrvatska, BiH, Srbija, Slovenija, Mađarska, Makedonija, Rumunija, Bugarska,Grčka,Poljska, Slovačka, Češka)

Ukoliko imate sajt, blog, forum, webportal… i želite zaraditi registrujte se kao partner GTN platforme. Registracija je kratka forma, bez ikakvih posebnih zahteva po pitanju posećenosti vašeg web mesta, a sve zbog trenutne potrebe da zainteresujemo što više potencijalnih webmastera sa ovog područja i želje za dugoročnijom saradnjom.

GTN vam nudi kao webmasteru da zaradite i do 80% od prihoda kojeg ostvari od klikova sa vašeg sajta.

Minimalni iznos isplata webmasterima ( “objavljivači” / “publishers” ) je svega $25 a isplate su jednom sedmično. Osim standardnih modela isplate (PayPal, Crypto, uplata na račun) moguće je dogovoriti i druge načine na koji biste dobili svoj novac ukoliko prilike dopuštaju naravno.

Za oglašivače minimalna dopuna je $50, a uz prvu dopunu dobija se i bonus $25. Tako da sa prvom dopunom od $50 oglašivač na raspolaganju ima $75.

Tematike sajtova koji su poželjni su zabava, muzika, kuhanje, hobi, sport, vijesti, ženske teme, zdravlje, lijepota i njega i slično.

U sistemu imamo oglašivače kojima je potreban traffic sa pomenutih područja. Ukoliko je vaš fokus na tim regionima postanite GTN publisher.

Kao publisher ( “webmaster”) možete imati više sajtova sa istim nalogom, kreirati više blokova reklama, podesiti svaki blok prema broju oglasa, boji pozadine, fontu itd… kako bi se Nativni GTN oglasi što prirodnije uklopili u postojeći format i izgled vašeg sajta. Naravno, Ad Blocks su responsive i sami se prilagođavaju ekranu posetioca kako bi se uvek lijepo prikazali vašim posetiocima. U nalogu vidite i sve statistike uz ostvarenu zaradu u realnom vremenu.

Registracija je naravno besplatna. Isprobajte GTN verujemo da ćete biti zadovoljni!
 
Back
Na vrh