• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Helou

peqtas

Novi član
Tu od
4 Svi 2014
Pozdrav svima!
Evo ja se već dosta dugo bavim zaradom iskorištavanjem bonusa na internet kladionicama, a od prije par godina imam i par sajtova o sličnoj tematici. Još uvijek učim pa mi se čini da bi mogao i ovdje štošta pametnog saznati.
Nadam se da ću i ja nekome biti od pomoći

Pozdrav i dobro došao. Ima dosta toga na forumu, ali su uvek dobro došle nove ideje.

Pozdrav kolega i dobrodošao :) Od tebe imamo visoka očekivanja, tako da na nemoj razočarati :)

Pa nadam se da neću...nisam baš tip koji visi po cijeli dan na forumuma, ali na odgovore kad tad odgovaram ;)

Back
Na vrh