• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Guest Posting - Pišite postove, članke sa svojim backlinkovima

Kapetan Bačvica

Legenda
Osoblje foruma
Tu od
13 Pro 2009
Postova
953
Nudim Vam online mjesto, Blog gdje možete napisati post, članak i tako brzo i lako postaviti do dva backlinka na svoje web stranice. Postanite stalan suradnik odnosno pisac ili samo Guest Posting.
Dobivate slijedeće:
-Vaš post će ostati zauvijek, ili barem dok ima struje, ovdje:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

www.Bacvice.com/blog/ :) je Blog PR=2, na domeni staroj 6 godina, Portal na glavnoj domeni ima PR=3. Sve je optimizirano i jako SE Friendly, post koji ćete napisati će biti indexiran od strane Velikog G takoreći - odmah. :)
-Podršku bilo koje vrste imati ćete stalno dok traje suradnja.
-Ovo je idealna solucija za nekoga tko želi pisati a još nije otvorio stranicu i nema domenu, ovdje će sve i naučiti jer:
-Nakon par Postova, kada se upoznamo barem donekle, dobivate Account i Password na Blogu i imate mogućnost unošenja postova u Blog bez obavještavanja admina (mene).

Sve što ja tražim je - unikatan text.
Forum se zove "Internet Blog: Blog o Internetu i prirodnim katastrofama", no ime je apstraktno i slobodni ste pisati o onome što Vam je interesantno, otvorit ćemo i novu kategoriju ako je potrebno.

Zašto je ovo Win Win kombinacija?
Zato jer je korisno i Vama koji dobivate mjesto za svoj članak, odnosno medij za promociju svog texta i linkove, a Blog dobiva unikatan sadržaj, znači i meni je korisno. :)

Bilo bi dobro, zašto ne, da ovako nađem i nekoga za dugoročnu suradnju, pa i šire od navedenih okvira.
Slobodni ste se javiti na PM, a na neko pitanje mogu Vam odgovoriti i ovdje.

Dobrodošli, :)
Srdačno, Kapetan Bačvica
www.Bacvice.com
 
Bump ! :drinking
Mali bump kao podsjetnik da je ovo još aktuelno.
Dobrodošli ste na Guest Blogging.

Peace. :)
 
Po struci sam diplomirani ecc. u penziji. Po poreklu sam iz porodice, pisaca, novinara i medijskih licnosti. Pisao sam i znam da pisem sa izuzetnim darom genetskog porekla, ali moja profesija me je odvela na drugu stranu. Na zadate teme mnogima sam uspesno pisao radove. Mana je meni sto od engleskog jezika neznam ni E. Na koji nacin mogu da se uklopim u vas posao. Pozdrav Andrija.
 
Back
Na vrh