• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Google Adwords vodič (tutorial) - savjeti i upute za početnike

Potrebana pomoc.

Da li za dobijanje AdWords sertifikakata moze da aplicira fizicko lice (pojedinac, freelancer), ili mora da imas firmu ili agenciju? Gledao sam na sajtu Google ali nije mi bas jasno

savo kaže:
Potrebana pomoc.

Da li za dobijanje AdWords sertifikakata moze da aplicira fizicko lice (pojedinac, freelancer), ili mora da imas firmu ili agenciju? Gledao sam na sajtu Google ali nije mi bas jasno

Ako se nije ništa promijenilo, ne treba ti firma, možeš i kao fizičko lice

Gdje mogu aplicirati za taj certifikat?
Jel se to placa i tako to?
Zanima me jer bih htio to poloziti

Post za vodić je poprilično star, jel mi može netko preporučiti noviju inačicu sa update-ovima AdWords oglašavanja? Hvala
p.s. naravno da nebude opširno što je na službenim stranicama google.a

Od kako sam prije 3 dana ubacio negativne keyworde kampanja mi je doslovno eksplodirala, za odredeni budzet ctr mi je malo narastao, ali prodaja je otisla u nebo. Na 226 klikova imao sam 31 prodaju. Ovo mi je prvo ozbiljnije koristenje adwordsa, do sad sam znao uloziti max 10ak eura i odustati drugi dan. Ovaj topic mi je dosta pomogao, jer nisam ni znao sto su to negativni KWi, ali ocito su kod mene spasili stvar.

PS - dali mozda netko ima noviji tutorijal da malo prostudiram i probam to jos poboljsati?

Back
Na vrh