• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Google adsense - pls pomoc

markosavic

Član
Tu od
7 Velj 2016
Zdravo svima, imam problem sa google adsense... u prilogu dostavljam pritn screen.
Za odredjeni period imam 35.000 pregleda i zarada mi je 0.00 $ Zbog cega je to tako?

[attachment=1011]

Prilozi

• gugl.jpg
    gugl.jpg
    104.5 KB · Pregleda: 665
To je tako jer su ti svi klikovi invalidni. Ili klikces sam,ili nagovaras ljude da klikcu,ili je nesto trece sto adsense zabranjuje.

Ne mora da znaci da su invalidni. Sam sam znao imat preko 20 000 pregleda bez i trunke zarade. Ovo je vjerovatno zarada sa youtubea, pa je zato takvo stanje. Dešavalo mi se da sa 80 000 pregleda u 2 dana na jednom klipu nemam ni 2 eura zarade, jednostavno je tako.

da, i meni se čini da ti ne znaš
ti verovatno imaš i nalog od yt
i ovde ti pokazuje preglede zbirno, prikazuje i klikove tj preglede na yt ali ne obračunava zaradu ovde.
evo ovako će ti biti preglednije
klikni na ovo uobčajeni izveštaji
i u tom meniju poslednja stavka, kod mene je prsucts jer je na engleskom, kod ebe verovatno prozvodi ili tako nešto
i pokazaće ti dve kategorije sadžaj za adsense (podaci o sajtovma na hostingu) i hostovan sadržaj za adsense (podaci o prikazima na yt)
mislm da se u ovu drugu grupu računaju i podaci o bloguspotu, ali nisam siguran jer se time ne bavim.
tako da ako ti se ovo razdvoji i klkovi ostanu u ovoj drugoj grupi to su validni klikovi ali njih imaš u yt analitici, ovde ti ih neće računati.

U pravu ste.. povezao sam i youtube nalog sa adsensom.... ali ako pise na 1000 prikaza nekih 0.12e zasto na 35.000 pregleda bude 0.00e a ne barem nesto?

Zato što je od tih 1000 ljudi netko kliknuo na reklamu, što nije napravio nitko od dugi 35000. Ne postoji bolje objašnjenje od toga.

Ja nekada na stranici imam posjetu od 1000 ljudi i zaradu od 0,20e, a bude dana sa posjetom ispod 500 ljudi, a zarada preko 1e.

:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin

Proverio sam kako si mi objasnio m.novisad i bio si u pravu... svi pregledi su sa yt.... ali mi je malo nelogicno da ne placaju za preglede, nego samo za klikove... ja tu imam klipove ali pretpostavljam da se obracunavaju na yt nalogu

:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin:crazy_grin

Adsense ti ne obračunava zaradu sa Jutjuba na dnevnom nivou. Zato ti tu ni ne piše zarada. Do 15. u mesecu će ti obračunati zaradu i onda će je ubaciti u Current balance.

Nece,nego koliko sam ja citao po stranim forumima,zarada sa youtube se vise ne vidi u adsense uopce,nego samo u youtube analitics.

mrgood kaže:
Nece,nego koliko sam ja citao po stranim forumima,zarada sa youtube se vise ne vidi u adsense uopce,nego samo u youtube analitics.
Vidi se u youtube analytics zarada,koja nije 100% precizna. U Adsense se ne vidi zarada na dnevnom nivou,to je ono što ja kažem i što njemu nije jasno. Do 15-og u mesecu će da mu obračunaju zaradu za prethodni period.

Back
Na vrh