• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Google Adsense odma ukinuli nalog

cod3r

Član
Tu od
9 Ožu 2013
Pozdrav,
Mislim da sam No.1 u svijetu, kada je u pitanje Google Adsense. Nakon sto su mi odobrili nalog, zahtjev je trajao 6 dana, koristio sam ga uredno nekih 3-4 dana, i dobijam poruku da je nalog suspendovan.
Niti sam klikao svoje banere, niti sam govorio svojim prijateljima da cine isto, pojma nemam u cemu je problem.

Ovo me je docekalo kada se logujem na google.com/adsense

Account Disabled
Your AdSense account for this login is currently disabled. We recommend checking your email inboxes for any messages that we may have sent you regarding your account status. Sometimes our messages can be caught by email filters, so please make sure to check the Bulk/Spam folders of your email accounts as well.
If your account was disabled for invalid click activity, please visit our Disabled Account FAQ for more information.
Return to AdSense home.

Na e-mail su mi poslali cestitku, da nakon provjere ne mogu da vrate, ukoliko imate kakvih pitanje, bla bla bla...

Prvi e-mail:

Hello,

This message confirms that we've received your appeal submission.

We'll get to your appeal as soon as we can, though due to the high volume of emails we receive, it may take us up to a week or more to process it. If you've previously submitted an appeal for this account, you might not receive a response to this or future appeals.

Also, please be aware that appealing the disabling of your AdSense account does not guarantee that it will be reinstated.

If you have any questions or concerns about accounts disabled for invalid activity, please visit https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153.

Thanks for your patience and understanding.

Sincerely,

The Google AdSense Team

Bolje da ti se dogodilo na početku nego nakon zarađenih novaca. Google ima milion pravila koje je potrebno proučiti i negdje je bila greška. Ili u sadržaju, stranici... A možda i u "čudnim "klikovima.
Da bi radio uspješno sa adsensom moraš biti stalno online i proučavati Google pravila jer ih mijenjaju iz dana u dan.
Ja sam odavno ostavio adsense i otišao na affiliate/cpa marketing a to bih i tebi savjetovao ako želiš doći do novaca. Adsense je iskreno za profesionalce, one koji imaju stranice sa desecima tisuća pogleda...

Jednostavno otvori Googleov TOS i idi redom pa gledaj gdje si ti i kako si radio. Evo jedan banalan primjer gdje ljudi misle da su sve radili kako treba tj nisu navodili na klikove a nalog im je bio suspendiran npr. jednostavno nemoj staviti Privacy Policy na tvoju web stranicu i imaju pravo (prema TOS-u) ugasit ti račun.

Tako da još jednom sve dobro analiziraj pa im piši na onu formu predviđenu za to i očekuj odg ili reaktivaciju (ako si u pravu) za par dana

Da ne otvaram novu temu, pitat cu ovdje..

Zašto više AdSense od 1.aprila ne prikazuje zaradu od klikova na reklame na Youtubeu?

Za to ti je bila obavijest u Adsenseu i rekli su da zarada pod Hosted AdSense for Content se odnosi na zaradu od Youtube-a

Back
Na vrh