• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Google Adsense Isplata Čekom

tomex009

Novi član
Tu od
1 Srp 2012
Google Adsense Isplata Čekom

Gdje mogu isplatit novac sa čeka???

U banci ili u pošti ? :O

Kako dobijem novac ?? Kada??

Zivim u HRV.

i Da nemam 18 godina, jel ima to šta s tim? :D

tomex009 kaže:

Zivim u HRV.

Znaci sve ali sve sto si pitao imas vec na forumu solidno objasnjeno, i sta ja treba sada da prekucavam sve to tebi ??? Imas search pa nadji i procitaj.

sax kaže:
tomex009 kaže:

Zivim u HRV.

Znaci sve ali sve sto si pitao imas vec na forumu solidno objasnjeno, i sta ja treba sada da prekucavam sve to tebi ??? Imas search pa nadji i procitaj.

nemoras prekucavat mozes kopirat :D

tomex009 kaže:
sax kaže:

nemoras prekucavat mozes kopirat :D

Ma naravno da ce Sax da trosi svoje vreme da trazi nesto sto tebi treba, pogotovo sto tebe prvog mrzi da se potrudis za sebe.

Da ne otvaram novu temu, nadovezat cu se na ovu budući da ima najbolji naslov teme za problem koji imam.

Naime, do sad sam već dobio preko 20 čekova i svaki je došao u roku od 14-16 dana, no međutim ovaj sad ne dolazi iako je prošlo 23 dana do sad.

Je li to neki znak za uzbunu i ako je kome se obratiti?

nibs kaže:
Da ne otvaram novu temu, nadovezat cu se na ovu budući da ima najbolji naslov teme za problem koji imam.

Naime, do sad sam već dobio preko 20 čekova i svaki je došao u roku od 14-16 dana, no međutim ovaj sad ne dolazi iako je prošlo 23 dana do sad.

Je li to neki znak za uzbunu i ako je kome se obratiti?

Izgleda da nisam jedini koji je ostao bez ceka :king

Danas postar donese karticu koju sam narucio na payoneer, al ne spominje cek :busted

Ja sam skeptičan u ovu BiH poštu, ali eto...
Jesi li se možda nekom žalio i/ili ima li itko ikakva iskustva?

I ja cekam 20 dana heheh. Uočili u googlu manjak para hehehhe dobro radimo pa nam nedaju naše pare:D

Znači ipak nisam sam :D
Sumnjam da je google zakazao, prije ovi naši kuriri koji se bune što im posao oduzimaju Cityexpress i ostale brze pošte, a ne rade nista

Evo malo pretrazujem net pa sam naletio na ovu stranicu gdje se navodno online može provjeravati stanje pošiljke /gdje je/ no meni ne radi, pa eto pokušajte vi.

Potrebno je u desnom stupcu unijeti broj računa kojeg možete naći u adsense payment history

http://www.bluedart.com/

Je li vama dosao cek?
Imam jos jednu primjedbu, a u biti sve ovo se pocelo desavat od zadnjeg AdSenseovog updaetea.

Naime, necu govorit o tocnim iznosima da je lakse za shvatit...
Prosli mjesec cek mi je bio 500€ s obracunskim danom 23.10.2012 a od tog dana do 22.11.2012 kad su mi poslali drugi cek zaradieno je 600€, medjutim na ceku mi pise da je poslano 530€ a current status je 0,00

Sad me zanima gdje je ta razlika novaca? Jesu li obracun radili prije tog dana kad su slali i ako jesu zasto ta razlika ne pise u current balanceu?

Meni jos nije dosao, kad dodje vise necu radit sa adsense. Cpa zakon, da sam poceo sa cpa onda kad sam sa adsense,sad bi bio bogat

cvetasti kaže:
Meni je stigao prošle sedmice, zaboravio sam napisat. ;)

super za tebe ...

i ja čekam ovaj posljednji ček ... stvarno nejasno gdje je zapelo ... od 2006. godine nije se desilo da ovoliko dugo putuje...

hajro2 kaže:
Meni jos nije dosao, kad dodje vise necu radit sa adsense. Cpa zakon, da sam poceo sa cpa onda kad sam sa adsense,sad bi bio bogat

Koji CPA koristis i moze li za nase zemlje?

Btw. ni meni nema jos ceka....

Pitao sam ja za ExYu zemlje, ali nažalost nema neke zarade kod nas!
neki dan me zvao taj njihov agent i sve je ok, način kako prikupljam posjete i kako bi njih promovirao, ali je problem upravo exyu tržište.

Ajde sad se lagano otvaram na US, samo mi za početak treba nekih 500-ak € i sve ce doc na svoje :D
još razrađujem strategiju :)

Izgleda da cemo morati traziti ponovnu isplatu ceka, jer nikada nije ovoliko kasnio.
Jedan prijatelj je dobio cek 12.10, dok ostalim nije nikako dosao.

Poznajem 5-6 ljudi koji redovno dobijaju cek, ali ovaj zadnji nije dosao.

I kod mene još uvijek nije stigao onaj stari a novi već poslat :poke

Meni su jučer onaj stari ček ponovno stavili u Unpaid earnings pa pretpostavljam da je poništen i bit će poslan zajedno s ovom zaradom od ovog mjeseca (+ mi je novi ček poslan 23.11)

Back
Na vrh