novii
Legenda
- Tu od
- 24 Tra 2009
Čini mi se da sam pokrenuo jednu sličnu temu ali evo još jedne. U pitanju je program GIMP, koji je predviđen za obradu rasterskih slika ( jpg, gif i slično ). Program je besplatan za preuzimanje i korišćenje, na žalots trenutno nije popularan kod nas pošto većina voli da koristi piratske verzije PS.
Izgled korisničkog interfejsa
Na adresi gimptutoriali.blogspot.com ima dosta uputstava na našem jeziku, kao na primer Speed effects - efekat brzine, Termalni efekat, Uklanjanje bora, Kako instalirati fotosop filtere u gimp. Ovde sam nabrojao samo nekoliko naslova sa te adrese, broj tutoriala i njihova raznovrsnost je stvarno velika.
GIMP uputstvo ( seminarski rad ) na našem
Nadam se da će u početku ovi linkovi koje sam postavi biti dovoljni da se upoznate sa ovim programom.
Izgled korisničkog interfejsa

Na adresi gimptutoriali.blogspot.com ima dosta uputstava na našem jeziku, kao na primer Speed effects - efekat brzine, Termalni efekat, Uklanjanje bora, Kako instalirati fotosop filtere u gimp. Ovde sam nabrojao samo nekoliko naslova sa te adrese, broj tutoriala i njihova raznovrsnost je stvarno velika.
GIMP uputstvo ( seminarski rad ) na našem
Nadam se da će u početku ovi linkovi koje sam postavi biti dovoljni da se upoznate sa ovim programom.