• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Forum stats - promjena u prikazivanju

Davor Bomestar

Legenda
Tu od
27 Lis 2008
Forum stats sekciju na dnu pocetne stranice sam malo izmjenio. Maknuo sam pregleda threadova za najvise downloada i najvise koomentara jer sam smatrao da nisu toliko vazni a micanjem toga je omoguceno da prosirimo prostor za najnovije postove te su sada citljivi skoro puni nazivi threadova.

Smatram da je to opcija koja nam je falila do sada na forumu da mozemo pregledat tamo najnovije postove. Isto tako prosirio sam sa 11 na 29 najnovijih postova tako da sada puno vise threadova sa najnovijim komentarima mozemo vidjeti.

Nadam se da ce vam ova promjena biti korisna te da cete sada vise koristiti tu opciju. Mogla bi pomoci u podizanju interakcije na forumu.

Ako smatrate da je bolje manje ili vise threadova s najnovijim postovima izlistat slobodno se izjasnite.

Da, bas sam se (pozitivno) iznenadio kada sam vidio. Prvo sam mislio da je neki bug pa sam napravio screenshot :D
Smatram ovakav raspored korisnijim nego prethodni, jer i nije bitno sta je najvise downloadovano koliko su npr bitni
novi postovi. Broj je po mom misljenju idealan, jer rijetko kada bude vise od 30 postova dnevno. Isto, svidja mi se ova
opcija da se ne mora ici na "new posts" kako bise vidjeli novi postovi - ukoliko ih je bilo vise. Ta opcija je imala i manu
da ako se slucajno refresuje pocetna stranica - ne postoje nacin da se vide svi postovi osim onih dole izlistanih.

Ovako je barem sve vise pregledno, vide se svi postovi a (uglavnom) i puni nazivi tema. Meni se svidja.

anarchox kaže:
Isto, svidja mi se ova opcija da se ne mora ici na "new posts" kako bise vidjeli novi postovi - ukoliko ih je bilo vise. Ta opcija je imala i manu
da ako se slucajno refresuje pocetna stranica - ne postoje nacin da se vide svi postovi osim onih dole izlistanih.

Tako je. To je jedan od razloga zasto sam i ovo prosirio.

anarchox kaže:
Ovako je barem sve vise pregledno, vide se svi postovi a (uglavnom) i puni nazivi tema. Meni se svidja.

I meni za sad. Vidjet cemo sta ostali clanovi kazu.

Meni super,cak je mozda i bolje kad je statistika na vrhu stranice.

I meni se svidja. U poslednje vreme je intenzivirana interakcija na forumu
pa nisam mogao da pohvatam sve nove komentare. Sada je mnogo bolje:waving

Promjena je OK, ali uopće nemam naviku koristiti naslovnicu.
Meni bi gore uz 'New posts' dobro došao i 'New in last 24h' button/link.

Odlično, baš sam mislio ovih dana predložiti da se malo poveća broj postova. Isto bi bilo ok kad bi postojala gore opcija Novi u 24h kao što kaže LeonMak, naravno ako myBB ima tu opciju ili plugin.

Meni je ova promena sasvim ok, to je ono sto mi je trebalo, mnogo je preglednija lista poslednjih postova koju ja licno koristim dosta cesce nego funkciju "New posts". A sto se tice downloada koji su stajali, iskreno mislim da sam samo 2-3 puta do sada na to obratio posebno paznju, uglavnom je ta lista uvek stajala nepromenjena, i mislim da je bila suvisna.

Hvala na odgovorima.

Osobno smatram da je vrlo korisna promjena. Vec sam promjenio nacin koristenja foruma pomalo. Svako toliko pogledam taj dio da pregledam nove postove i cesto kada na New Posts preskocim nesto mi pomaze taj dio dole.
Olaksava mi i moderiranje jer lakse pregledavam nove teme.

Za sad sam vrlo zadovoljan a vidim i vi ste.

dbomestar kaže:
Mozda mi se cini ali imam dojam da je povecana interakcija na forumu radi ove promjene.

Mislim da je i nešto pre ove promene interakcija bila povećana, ali ju je sama promena održala i dodatno pojačala.

Back
Na vrh