Facebook FB Profil i Fanpage blokirana - kako vratiti?

KAVAhr

Član
Tu od
18 Stu 2009
Poruka
25
Pozdrav,

ukratko:

Prije 10 il čak 15 godina sam otvorio Facebok Profil tipa iPhone oprema i prodavao maskice.
I ove godine sam preko tog accounta otvorio Fanpage/business page i prodavao preko toga svašta. Preko 3.000 Fanova, preko 2000EUR potrošio na FB ADS. I bez najave su mi blokirali Account.

Poslao sam im mail i odgovor je samo:
"Your account has been disabled for not following the Facebook Community Standards, and we won't be able to reactivate it. Facebook profiles are for personal, non-commercial use and represent individual people using the name they go by in everyday life. Also, our policies prohibit posting content that infringes or violates someone else’s rights or otherwise violates the law."

Kako vratiti tu Fanpage?

Što se možda dogodilo? Jučer sam dobio od FB da su mi maknuli neke slike koje su bile na profilu, kao da je neka firma koja štiti autorska prava im javila to. Mislim da su to bili Jack Daniels maskice, ali koje sam postao prije 10 i više godina...
Ok, maknuli su i sve 5. Ali pretpostavljam da je onda Facebook imao vremena malo detaljniji pregledati moj profil i valjda skužio da sam ga koristio prije samo ze reklame tih nekih maskica i slično pa mi je blokirao taj profil...
Sve ok, ALI imam taj FANPAGE koji je išao preko tog profila i siguran sam da taj Fanpage zahtjeva sve FB pravila, tj da ih ne krši... Pa kako vratiti Fanpage?
 
Na vrh