• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Facebook ads, Adwords ili nesto trece?

blastoise

Član
Tu od
21 Velj 2014
Otvorio sam novi forum i hteo bih da platim malo reklame jer ce veoma tesko da zazivi drugacije.

Bitno mi je da mogu da napravim usko ciljanu grupu. Forum se nalazi u potpisu pa mozete da zakljucite da trebam da ciljam ljude koji zive u inostranstvu ali govore nas jezik recimo.

Da li vredi i da kontaktiram neke FB stranice i pitam koliko kosta da postave link do foruma ili je ipak bolje platiti FB ads ako se odlucim za FB?

mislim da je ipak bolje sa fb ads, mozes ciljati publiku a kada placas stranicama ne znas kakvi su to lajkovi

Back
Na vrh