• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ex-YU PPC zajednica

Nikola91

Član
Tu od
13 Kol 2011
Da li znate neke domaće grupe gde se okupljaju ljudi koji rade u PPC marketingu? Ako ne, mogli bismo da organizujemu neku Telegram/Reddit/Discord pa da razmenjujemo iskustva.

Ja sam pre par godina ušao u ove vode, ali sam radio isključivo sa inostranim klijentima i za inostrane agencije, tako da ne znam kakva je situacija na domaćoj sceni.

Znam da forum odavno nije aktivan, ali možda se nađe neko zainteresovan :)

Eto Nikola, hvala tebi na ovom topicu, to je jedini način kako možemo 'aktivirati' Forum. 😉
Predlažem da ti počneš sa pričom kako je tebi išlo s 'inostranim klijentima', na koji način si došao do njih, jesi li zaradio što novaca, i što te je ponukalo da tražiš mušterije na domaćoj sceni? :cool:
To za početak. :D

Eto Nikola, hvala tebi na ovom topicu, to je jedini način kako možemo 'aktivirati' Forum. 😉
Predlažem da ti počneš sa pričom kako je tebi išlo s 'inostranim klijentima', na koji način si došao do njih, jesi li zaradio što novaca, i što te je ponukalo da tražiš mušterije na domaćoj sceni? :cool:
To za početak. :D
Zapravo imam trenutno posla preko glave, tako da ne tražim mušterije :)
Tražim kolege koji se bave istim poslom, kako bismo mogli da razmenjujemo iskustva i savete

Tražim kolege koji se bave istim poslom, kako bismo mogli da razmenjujemo iskustva i savete
Pa evo kolege iznad pitaju pa kreni s razmjenjivanjem iskustva i savjetima.
'Posla je preko glave', hvala na vremenu. ;)

Back
Na vrh