• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Etarget i problem sa dodatnom domenom

mani

Član
Tu od
30 Tra 2010
Nadam se da sam u ispravnoj grupi foruma. Imam problem sa dodavanjem još jedne domene kod Etarget firme
Kontaktirao sam ih nekoliko puta ali nikakvog odgovora od njih (totalno su neažurni i neposlovni, kako uopće opstaju sa takvim načinom poslovanja da ne kažem aljkavosti)?

sitaucija je slijedeća:
Imam domenu i na njoj etarget oglase. Zarada je minorna pa jedva da u 5-6 mjeseci skupim nivo za isplatu :(

Otvorio sam novu domenu i na nju bi stavio etarget oglase. Zanima me slijedeće: (ako netko ima iikustva)
1. Mogu li sa postojećim ID partnera koristiti oglase na novoj domeni. Ako mogu što trebam uraditi (jer za probu na novu domenu sam postavio nekoliko stranica sa već postojećim kodom oglasa i ne prikazuju se)
2. Moram li otvoriti novi ID account za novu domenu?

Ima li netko iskustva s ovom situacijom.
pozz

mani kaže:
Nadam se da sam u ispravnoj grupi foruma. Imam problem sa dodavanjem još jedne domene kod Etarget firme
Kontaktirao sam ih nekoliko puta ali nikakvog odgovora od njih (totalno su neažurni i neposlovni, kako uopće opstaju sa takvim načinom poslovanja da ne kažem aljkavosti)?

sitaucija je slijedeća:
Imam domenu i na njoj etarget oglase. Zarada je minorna pa jedva da u 5-6 mjeseci skupim nivo za isplatu :(

Otvorio sam novu domenu i na nju bi stavio etarget oglase. Zanima me slijedeće: (ako netko ima iikustva)
1. Mogu li sa postojećim ID partnera koristiti oglase na novoj domeni. Ako mogu što trebam uraditi (jer za probu na novu domenu sam postavio nekoliko stranica sa već postojećim kodom oglasa i ne prikazuju se)
2. Moram li otvoriti novi ID account za novu domenu?

Ima li netko iskustva s ovom situacijom.
pozz

Pozdrav, ja koristim Etarget duze vreme, mozes postaviti vise domena, odnosno sajtova na jedan acc, nema potrbe za otvaranjem novog.
Evo kako ces to uraditi:

Na Etargetu u meniju udji u "Povrsine" zatim "Kreiraj novu reklamnu površinu" izaberi vrstu implementacije, naravno popunis sve sto je potrebno i u polje gde pise "URL površine" unesi adresu novog sajta u formatu "www.mojsajt.com" znaci bez dodataka primer "www.mojsajt.com/blablabla/blablabla" ... Dakle kada to uradis kada ponovo u meniju kliknes na "povrsine" pojavice ti se taj novi saj koji si dodao, e sada ukoliko zelis na tom novom sajtu da imas vise razlicitih implementacije, Uradis isto dakle Povrsine/kreiraj novu povrsinu izaberes novu implementaciju i kao "url povrsine" opet ukucas isti sajt. I to je to,

Nadam se da sam bio od koristi, pozzz

Back
Na vrh