• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

E-knjige-zarada

GospodinX

Novi član
Tu od
17 Velj 2012
Napisao sam e-knjigu o Internet Zaradi,cilj mi ju je prodati,dali ima netko tko kupuje to?Gdje mogu naći takve :)

Jeftino je

Pozdrav

Hellas

Legenda
Tu od
28 Srp 2009
GospodinX kaže:
Napisao sam e-knjigu o Internet Zaradi,cilj mi ju je prodati,dali ima netko tko kupuje to?Gdje mogu naći takve :)

Jeftino je

Pozdrav

Daj vise detalja. Jel tvoja original il si ukro/preveo neciju. Ako je ovo drugo krsis pravila foruma.

GospodinX

Novi član
Tu od
17 Velj 2012
Hellas kaže:
GospodinX kaže:

Jeftino je

Pozdrav

Daj vise detalja. Jel tvoja original il si ukro/preveo neciju. Ako je ovo drugo krsis pravila foruma.

Orginal knjiga ;)

m1l4n

Dobro znana faca
Tu od
5 Lip 2012
Probaj na ovom forumu prodati, ali opisi fino koja vrsta zarade sta kako sta garantujes kupovinom knjige i neke tako sitnice da privuces ljude :D

GospodinX

Novi član
Tu od
17 Velj 2012
opisana večina stvari,kako šta,marketing i to :) .Ako ima zainteresirani,možemo se dogovoriti,bilo šta,ne moraju biti pare ::) .Šta god imate za ponudit ;) .

Davor Bomestar

Legenda
Tu od
27 Lis 2008
Napisao si knjigu o marketingu a ne znas gdje ju prodati? Nije li to malo oksimoron? Ako knjiga ima vrijednih znanja i ako se razumijes u marketing dobro, onda bi jako dobro trebao znat gdje i kako prodat.

nickname-zg

Aktivni član
Tu od
27 Ruj 2012
Pretpostavljam da u tvojoj knjizi nije uključena zarada prodajom e-knjiga ;) Jer ako je onda daješ ljudima informaciju da ju napišu, ali ne i što s njom napraviti kada je napišu :)

Bez ljutnje, ali dobro ti je dbomestar napisao. Zamoli brisanje threada, radiš si antireklamu. Dobronamjeran savjet.

Igor Tomić

Legenda
Tu od
24 Ožu 2011
nickname-zg kaže:
Bez ljutnje, ali dobro ti je dbomestar napisao. Zamoli brisanje threada, radiš si antireklamu. Dobronamjeran savjet.

Da, najpametnije je da obrišemo thread, pa da on postavi topic za prodaju knjige :tease

Pedja82

Član
Tu od
14 Lip 2012
ako imas blog/sajt posvecen internet marketingu onda iskoristi tu knjigu sto si napisao kao mamac za kreiranje e-mail liste - tacnije ponudi je besplatno

VIC

Dobro znana faca
Tu od
26 Ožu 2012
Imam i ja knjigu "kako zaraditi 100000 eura u samo 24 sata" sitnica samo 1$ :) navali narode :)

Damien

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2011
GospodinX kaže:
opisana večina stvari,kako šta,marketing i to :) .Ako ima zainteresirani,možemo se dogovoriti,bilo šta,ne moraju biti pare ::) .Šta god imate za ponudit ;) .

Nadam se da nisi toliko rečit i u knjizi, inače će biti veoma teško razumeti opisane tehnike :)

VIC kaže:
Imam i ja knjigu "kako zaraditi 100000 eura u samo 24 sata" sitnica samo 1$ :) navali narode :)

Halo, Bing. Kako brat?
Cena? prava sitnica. :D

Jovan

Član
Tu od
15 Velj 2013
Moje iskreno mišljenje je, kada si ti ovako postavio temu da ne znaš gde da prodaš svoju originalnu knjigu o marketingu i još nema nikakvih detalja o njoj, nikada je ne bih kupio. Ništa lose, samo to je moje mišljenje :)

miamia005

Novi član
Tu od
1 Kol 2013
Zainteresiranih ima, cim citamo temu, ali detalje o knjigu nema :)
VIC jel ti imas 100000$ ? :))

milosh

Član
Tu od
27 Sij 2013
Jel knjiga na sprskom jeziku ili na engleskom ? Nigde nisi to spomenuo :D Inace mnogo bolje sanse imas da zaradis ako je knjiga na engleskom jeziku...

Domacaorg

Član
Tu od
11 Svi 2011
Malo kasnim ali mislim da čovjek uopšte nema knjigu, nego je bio u planu prepisati par postova sa foruma i snimiti u .pdf

Na vrh