• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dropshipping kao fizicka osoba

Vendetta

Dobro znana faca
Tu od
24 Stu 2011
Pozdrav,
Bacio sam se u droppshipping prije 2 mjeseca i krenulo je po malo, 4. Mjesec je bilo oko 300$ , 5. Mjesec isto tako, a sada 6. Imam prvih 6 dana toliku zaradu, posjete je sve vise i mislim da ce jos rasti sav traffic je organic. Oko 300 dnevno.

Mene zanima sada ako to jos raste kako da pravdam zaradu kao fizicka osoba i kako da platim porez ili sto vec moram? Ima li netko iskustva?

Po zakonu ti bi trebao na svaki prihod da placas porez. Niko ili retko ko placa porez na tako male iznose (300$). U Srbiji te niko ne dira za porez ukoliko zarada ne prelazi 15k evra godisnje.
Najbolje bi bilo da kontaktiras nekog advokata ili knjigovodju.

Back
Na vrh