Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
denza258 kaže:Vidio sam vec jednu temu na slican naziv i da odgovorim za buduce koji budu pokusali dropship. Nakon razgovora u poreznoj, zeni sam morao pola sata objasnjavati sto je dropship da bi na kraju dobio odgovor da ne postoji zakon za to jer je ovo u HR nepoznanica, a vjerojatno i u okolnim zemljama. Zakljucak: ne postoji tocno definiran zakon za dropship
denza258 kaže:Zakljucak: ne postoji tocno definiran zakon za dropship
denza258 kaže:to u primjeru za televizor je jasno jer je sve to tvoja zarada, ali ovdje je pitanje bilo ako meni kupac uplati 100$ za neki proizvod i ja dobavljacu uplatim od tih 100$ njegovu maloprodajnu cijenu od recimo 50$. Znaci moja zarada je samo 50$ i na to bi se samo zakonski trebao placati pdv jer je to tvoja zarada, ali ako ce gledati transakcije ispada da je tvojih 100$ zarada.
To je sto mi zena na poreznoj nije mogla odgovoriti. Jel na 50$ ili na 100$ se placa, gledajuci primjer iznad
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke