• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dashofer Affiliate Program

Ja sam ih koristio davno, i nije loša stvar, samo što je min. isplata oko 300kn ako se dobro sjećam. To može biti problem onima koji nemaju previše posjeta na forumu.

Inače, puno ime programa je Verlag Dashofer. A plaćaju vam ako dovedete nekog da se učlani preko vas ili ako se neko pretplati na besplatne eNovine. Inače, registracija je besplatna tako da se ljudi i mogu navući da se učlane jer ne moraju dati ni centa.
http://dashofer.webzarada.com/

čuo za to već dugo ali nisam nikada prisupio nešto se promjenilo mislim da minimalana isplata sada 500 kn prva 800 druga i onda svaka sljedeća je 1000 kn

Ako je tako onda očito rade sve samo da ne dođe do isplate. U prijevodu, ne isplati se koristiti.

stomic kaže:
čuo za to već dugo ali nisam nikada prisupio nešto se promjenilo mislim da minimalana isplata sada 500 kn prva 800 druga i onda svaka sljedeća je 1000 kn

Ovako stoji na njihovoj stranici:

Minimalni iznos za koji možete tražiti isplatu je 300 Kuna te postoje još opcije od 500Kn i 1000Kn. Nakon postizanja minimuma za isplatu ako ste pravna osoba isplata se obavlja na vaš žiro račun, a ako ste fizička osoba nakon ugovora o djelu.
Ja sam tek na 150 kn :(

Sada ih se može promovirati preko prosperio.net,pa se zarada spaja sa svim ostalima.Lakše je doći do isplate.

Renči kaže:
stomic kaže:

Ovako stoji na njihovoj stranici:

Minimalni iznos za koji možete tražiti isplatu je 300 Kuna te postoje još opcije od 500Kn i 1000Kn. Nakon postizanja minimuma za isplatu ako ste pravna osoba isplata se obavlja na vaš žiro račun, a ako ste fizička osoba nakon ugovora o djelu.
Ja sam tek na 150 kn :(

Back
Na vrh