• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dali Payza podržava povlačenje na kreditne kartice?

failey

Aktivni član
Tu od
21 Ožu 2012
Vidim na fees stranicama od Payze da imaju za Hrv povlačenje novca na prepaid kartice, kaj to je točno, gdje ima prepaid kartica, el to ima neka caka, ne može se sigurno doći do love u ruke preko tih kartica, ili?

failey kaže:
Vidim na fees stranicama od Payze da imaju za Hrv povlačenje novca na prepaid kartice, kaj to je točno, gdje ima prepaid kartica, el to ima neka caka, ne može se sigurno doći do love u ruke preko tih kartica, ili?

To ti je njihova kartica, koju moras da zatrazis od njih, kad ti stigne mozes da povlacis novac na nju, i da dizes direktno sa bankomata. Manje su provizije, a i mnogo brze leze novac.
Nazalost mi u Srbiji to vise ne mozemo...

Zdravo svima!

Zasto ne mozemo? Uopste se ne moze podici pare preko payze??
Imam malo novca pa sam hteo izvaditi preko bank wire...prvi put sam uspeo a sad vidim da pisu nije moguce...sta su opet izmislili??:/

Poslao sam mail payzee, pitao sam ih kakve sad promjene se mogu očekivat za Hr kad je došla Payza, dali će se moći witdraw radit na obične kartice, javim kad odgovore....

zar ne može na visu?
znam da je većina procesora ukinula mastercard, možda i svi. postoji li uopće još koji procesor koji podržava mastercard za povlačenje novaca?

EuforijaKg kaže:
failey kaže:

To ti je njihova kartica, koju moras da zatrazis od njih, kad ti stigne mozes da povlacis novac na nju, i da dizes direktno sa bankomata. Manje su provizije, a i mnogo brze leze novac.
Nazalost mi u Srbiji to vise ne mozemo...

meni su rekli da ce moci uskoro...

Tek sam da sada nasao pravi podnaslov ovo pitanje
Pozz da li postoji mogucnost da izbegnem bank wire???(da me isplate na Visa karticu)?

Back
Na vrh