• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Da li drug može da mi pošalje novac!!???

Rorschi

Novi član
Tu od
25 Srp 2013
Recimo da drug ima 10$ na npr. egoPay-u... A ja imam 40$ na Payza-i; on mi pošalje tih 10, ja iskeširam na svoju karticu, podelimo proviziju od 8$, i onda npr. meni 34$ a njemu 8$ (bratski nema šta).. Pitanje: da li bi to billo LEGALNO u Srbiji (a i na tim sajtovima), pošto kako sam čuo da po zakonu, u našoj zemlji je moguće samo koistiti dinare (payza no support din.)?? Naravno, ja ću da iskeširam u evrima preko creditne cardice! :)

Po meni, mi fizički jesmo u istoj zemlji (a i gradu, znamo se - ) ali virtualno on je dao pare payzi u Kanadi, pa je ona meni poslala u Srbiji... A sad s druge strane, šta ako ja prodajem nešto na netu, a on ne zna da sam ja iz Srbije, pa mi daa pare za tu neku uslugu, tj kupi to od mene, onda nisam ja kriv, i mož mi se private zakoni...

Dakle, potrebno je samo da mi neko potvrdi tu informaciju, da može on da mi pošalje lepo pare pa da odemo da pijemo breee!! :)

Hvala na odgovorima! ljubi brat... lol

Back
Na vrh