Recimo da drug ima 10$ na npr. egoPay-u... A ja imam 40$ na Payza-i; on mi pošalje tih 10, ja iskeširam na svoju karticu, podelimo proviziju od 8$, i onda npr. meni 34$ a njemu 8$ (bratski nema šta).. Pitanje: da li bi to billo LEGALNO u Srbiji (a i na tim sajtovima), pošto kako sam čuo da po zakonu, u našoj zemlji je moguće samo koistiti dinare (payza no support din.)?? Naravno, ja ću da iskeširam u evrima preko creditne cardice! 
Po meni, mi fizički jesmo u istoj zemlji (a i gradu, znamo se - ) ali virtualno on je dao pare payzi u Kanadi, pa je ona meni poslala u Srbiji... A sad s druge strane, šta ako ja prodajem nešto na netu, a on ne zna da sam ja iz Srbije, pa mi daa pare za tu neku uslugu, tj kupi to od mene, onda nisam ja kriv, i mož mi se private zakoni...
Dakle, potrebno je samo da mi neko potvrdi tu informaciju, da može on da mi pošalje lepo pare pa da odemo da pijemo breee!!
Hvala na odgovorima! ljubi brat... lol
Po meni, mi fizički jesmo u istoj zemlji (a i gradu, znamo se - ) ali virtualno on je dao pare payzi u Kanadi, pa je ona meni poslala u Srbiji... A sad s druge strane, šta ako ja prodajem nešto na netu, a on ne zna da sam ja iz Srbije, pa mi daa pare za tu neku uslugu, tj kupi to od mene, onda nisam ja kriv, i mož mi se private zakoni...
Dakle, potrebno je samo da mi neko potvrdi tu informaciju, da može on da mi pošalje lepo pare pa da odemo da pijemo breee!!
Hvala na odgovorima! ljubi brat... lol