• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CPA nije mrtav!

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

shulk

Dobro znana faca
Tu od
18 Lis 2014
Pozdrav,

vidim da dosta ljudi ne zeli uopce da pokusa raditi CPA pa cu vas inspirirati jednom slikom koja je stara mozda mjesec dana!
Postavite mi neka pitanja za CPA i odgovorit cu vam :)

8Wl8DNH.png

$14.845,60 - uloženo nekih $2800 :)
U vremenskom razdoblju od 4-5 dana!

@shulk Kad kažeš uloženo na šta konkretno misliš, solo ad, reklame ili nešto treće?

Da li mozes da nam das vise informacija o mrezi i na koji nacin radis? Svaka cast :)

Bravo @shulk, koja CPA mreža?
Adludum - CPA Network

@shulk Kad kažeš uloženo na šta konkretno misliš, solo ad, reklame ili nešto treće?

Youtube Ads

Da li mozes da nam das vise informacija o mrezi i na koji nacin radis? Svaka cast :)

Adludum - CPA Network, BH nicha, bila je eksluzivna prije par mjeseci i radi toga sam imao EPC $1.5, iako na početku dana je bio do $3 EPC :)

Posljednje uređivanje od moderatora:
Kada ljudi zele da se pohvale sa uspehom, obicno je svima na umu ideja, a ne mreza, ideja je znak pameti, dobre logike itd. Ovde kod tebe ne postoji uopste zelja da se opise case study niti ideja, samo si svrljnuo zaradu i kao cekas pitanja, i odmah tutnuo affiliate link. Zbog ovakvih stvari ja mislim da je pre bilo zabranjeno sherovati affiliate link

Nije toliko problem sam affiliate link ni to sto ideja posta nije pomoc nego pretvaranje marketare u kupce odnosno CPA kupce, ali ta lenjost gde se covek ni ne potrudi da bar prevede text od 500-1000 reci sa nekog foruma i opise neciju ideju i da vrednost toj svojoj reklami i vrednost forumu i citaocima, i bez autorskog licnog texta to bi svima koristilo .

Kada ljudi zele da se pohvale sa uspehom, obicno je svima na umu ideja, a ne mreza, ideja je znak pameti, dobre logike itd. Ovde kod tebe ne postoji uopste zelja da se opise case study niti ideja, samo si svrljnuo zaradu i kao cekas pitanja, i odmah tutnuo affiliate link. Zbog ovakvih stvari ja mislim da je pre bilo zabranjeno sherovati affiliate link
Da li sam ja negdje u postu spomenuo mrežu? Današnje CPA mreže imaju sve iste offere, u par grama je sve isto. Tako da uopće nije bitna mreža, ali ljudi pitaju. U redu nisam znao da ne treba affiliate link stavljat, ali zar te je to toliko inspiriralo da pišeš ovo?
Stari si član, i ostao si mi u glavi od prije, ako misliš da će ti netko otkriti ideju, ili nichu, pa daj haha

Inspirisalo me je gubljenje vremena , a s obzirom da ne planiras da otkrivas ideju niti nishu, u vezi cega si tacno pozvao ljude da te pitaju, o tvom affiliate linku ?

Inspirisalo me je gubljenje vremena , a s obzirom da ne planiras da otkrivas ideju niti nishu, u vezi cega si tacno pozvao ljude da te pitaju, o tvom affiliate linku ?
Gubljenje vremena je komentiranje gluposti na ovom postu, umjesto da pokušaš izvuć nešto iz ovoga )
Podijelio sam traffic source, što je #1 važno!!
Možda će ljudi pitat, koliki CPV koristiš, audience, ko radi Youtube Ads, a ne ide mu sigurno će ovo pitati.
Opet kažem gubiš vrijeme da ispadneš pametan umjesto da zaključiš nešto iz ove teme i pokušaš kao što je jedan član uradio i kontaktirao me :)

i dalje nisi dao nijednu vrednost svome postu, a savete delis po privatnim porukama, mislim ako si ozbiljan lepo uzmi tastaturu i napisi sve sto zelis i sto mislis da je korisno a ne da delis odgovore privatno kao sekta nego javno, i tek kada napises sve sto mislis da treba onda je red napisati, eto pitajte me sta jos ima....

Misliš član koji me kontaktirao želi savjete preko "privatnih poruka" ? Zaustavljam ovu raspravu sa moje strane, imam pametnijeg posla :)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Dečki aj lagano, bez uvjeravanja i prepiranja.
@shulk je objavio dobar naslov CPA nije mrtav, ja sam to tako shvatio, kao motivaciju ljudima. Ovo s referal linkovima mu je pobjeglo. :)
@freemind to što si napisao ima smisla, al ne možeš nikog natjerati da piše ono što ne želi napisati. To je tako. (y)

Ako krenemo od samog naslova, koji je vec kritican, na osnovu kojih parametara je cpa mrtav ili na izdisaju, vec sam naslov krije skam, jer prosto CPA je i dalje na vrhu svega, a reci nije mrtav evo dokaza i samo skrinshot neke zarade, vec je dramaticno na vise nivoa . Tako da me zanimaju parametri na osnovu kojih autor tvrdi da CPA je navodno mrtav za ostale a on daje dokaz eto da nije ? Drugo ja nisam trazio da on kaze nesto sto ne zeli vec sam jasno rekao

"napisi sve sto zelis i sto mislis da je korisno"

Ovo je prilicno jel tako jasno napisano, da napise sta zeli, a da je vezano za njegov skrinshot, i autor je pozvao da postavimo pitanja, pa sam ja postavio pitanje da napise sve sto zeli- tako da ,@zaja gde sam sugerirao da autor napise nesto sto ne zeli ? Sa time bi autor dao bar neki dokaz da temu nije otvorio samo zbog referal linka i laznog skrinshota , odnosno dao bi bar neku vrednost svom postu , neku korisnu informaciju .

Motivacione postere imamo na drustvenim mrezama milion svakako je super ako neko zeli da nas osokoli, ali meni ovo deluje na nepostovanje , odnosno referal link i naslov koji nema veze sa realnoscu, odnosno klikbejt naslov vec sugerisu na spam .

Posljednje uređivanje:
@freemind pa ja se s tobom slažem ama baš u svemu što si napisao. No eto tek smo na novom početku i jednostavno želim vjerovati da @shulk nije imao loše namjere u startu. Možda i je, možda sam u krivu, vrijeme će svakako pokazati.
Pišem nova pravila foruma i sve vezano za postanje referal linkova i skama biti će potpuno jasno. (y)

Ako krenemo od samog naslova, koji je vec kritican, na osnovu kojih parametara je cpa mrtav ili na izdisaju, vec sam naslov krije skam, jer prosto CPA je i dalje na vrhu svega, a reci nije mrtav evo dokaza i samo skrinshot neke zarade, vec je dramaticno na vise nivoa . Tako da me zanimaju parametri na osnovu kojih autor tvrdi da CPA je navodno mrtav za ostale a on daje dokaz eto da nije ? Drugo ja nisam trazio da on kaze nesto sto ne zeli vec sam jasno rekao

"napisi sve sto zelis i sto mislis da je korisno"

Ovo je prilicno jel tako jasno napisano, da napise sta zeli, a da je vezano za njegov skrinshot, i autor je pozvao da postavimo pitanja, pa sam ja postavio pitanje da napise sve sto zeli- tako da ,@zaja gde sam sugerirao da autor napise nesto sto ne zeli ? Sa time bi autor dao bar neki dokaz da temu nije otvorio samo zbog referal linka i laznog skrinshota , odnosno dao bi bar neku vrednost svom postu , neku korisnu informaciju .

Motivacione postere imamo na drustvenim mrezama milion svakako je super ako neko zeli da nas osokoli, ali meni ovo deluje na nepostovanje , odnosno referal link i naslov koji nema veze sa realnoscu, odnosno klikbejt naslov vec sugerisu na spam .
Ja ne mogu vjerovat sta ti pises, ja otvorio temu radi referral linka, a nigdje ga nisam stavio u postu, da sam htio da navucem korisnike stavio bi ga na pocetku posta, stvarno nemas pametnijeg posla i rekao sam necu vodit tu raspravu.

I evo ti, video sa mobitela jer si toliko pametan kad mislis da sam uradio nesto tipa "inspect element", ovo cu ostavit samo da ti ispadnes "ne pametan", I da admin @zaja vidi da nije scam i da je zarada realna, a to sto ti prijatelju nemas pametnijeg posla pa zelis da ti kazem step by step kao noobu :)

Ovaj EPC freemind u životu nisi imao, ni ti ćeš, lp

Ti i dalje kao baka Prase pricas samo o zaradi i hvalises se, kada budes dao jednu korisnu informaciju, svakako ces vise biti cenjen i neces biti oznacen kao skamer i spamer kao sto sada jesi

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh