• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Contrateam ?

optimista

Iskusan lik
Tu od
11 Kol 2011
Da li ima neko saradnju i neka iskustva sa njima da mi kaze ? Koristim vec par meseci, od oktobra meseca prosle godine, koristim ovaj cloud 2 server, i vec su mi do sada bili off sajtovi tri puta evo danas je cetvrti, predhodnih puta su rekli da je bilo kao nevreme u holandiji gde su serveri pa posle opet da je nesto radjeno na serverima, e sad su stvarno preterali. Taman su mi krenule posete na svim sajtovima i sad se desi da padnu svi.. Sad me zanima kakva ste iskustva imali sa njima ako ste saradjivali..

Ne koristim njihove cloud usluge, međutim što se tiče shared hostinga, tu sam zadovoljan. Koristim ih za mejlove većinom i ponašaju se okej, ne pamtim zadnji downtime

Takodje, koristim njihove shared usluge i nije bilo vecih problema, zadovoljan sam.
Samo mi se cini da im se trpaju sajtovi na serveru, pa mi kao po nekad stuca, da trebaju uzeti novi server :D

Da li jos neko koristi shared hosting kod contrateam-a? Ja sam bas hteo ovih dana da uzmem domen i hosting jer mi odgovara i sad vec 2 dana ne mogu da pristupim njihovom sajtu. Ne znam sta onda da ocekujem za svoj sajt :O

blastoise kaže:
Da li jos neko koristi shared hosting kod contrateam-a? Ja sam bas hteo ovih dana da uzmem domen i hosting jer mi odgovara i sad vec 2 dana ne mogu da pristupim njihovom sajtu. Ne znam sta onda da ocekujem za svoj sajt :O

Sad sam proverio njihov sajt i dostupan je, neznam zašto tebi neće. A dostupni su i moji sajtovani koje hostujem kod njih.

Što se mog iskustva tiče, korektni su i trude se da izađu u susret. Ukoliko planiraju neke radove na serveru zbog kojih je moguće da sajtovi budu nedostupni, obavezno jave unapred. Skoro su se sa nemačkih preselili na francuske servere, primetio sam da su mi se sajtovi nakon toga ubrzali.

Ja sam kod njih imao oko 2 godine shared hosting, nikad nisam imao probelema, pre par meseci sam uzeo VPS u Nemackoj, takodje zasad nemam probelema, treci mesec je :)

Drago mi je da to cujem. Meni se svidja sto izlaze u susret jer jednom sam nesto pitao oko hostinga subotom poslepodne i odmah sam dobio odgovor. Sve je bilo korektno. U Chrome-u mi nista ne otvara na contrateam.com a u mozilli sam dobio ovo sa slike:

[attachment=769]

Ne znam sta se desava, cekam da se ovo unormali pa da narucim sta sam naumio :)

Prilozi

• contra.PNG
    contra.PNG
    34.2 KB · Pregleda: 579
Godaddy nam je pravio problema sa obnovom domena i sada kada je konacno obnovljen domen, dns se malo malo pa osvezi na pogresan nacin, ili ucitava normalno sajt ili ucitava godaddy parking stranicu ali ce svakako proraditi uskoro.

Savetujemo da se uradi ipconfig /flushdns u cmd-u u windows-u i ocisti kes memorija browsera, posle toga bi trebalo da proradi.

Pozdrav, drago mi je da je sada sve ok :)

ipconfig /flushdns radi posao, opet vidim sajt. (Samo pokrenite cmd kao Administrator)

Moja iskustva sa Contrateamom su OK, uvek, ali uvek odgovore na email jako brzo, a i javljaju se kad ih zovem na telefon. Ako ima nekih problema to resavaju brzo, ili mene upute ako sam ja napravio neku gresku.

Nazalost problemi sa godaddy-jem i dns-om nikako da se rese te smo transferovali domen na drugi registar i sve je reseno time :)

Back
Na vrh