• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ClickBank + AdSense + CPALead

BadBoy

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2012
Da li bi smio na stranicu, na kojoj promoviram ClickBank proizvode i imam AdSense oglase staviti i CPALead?
Za AdSense znam da me neće banovati, ali neznam da li će me CPALead banovati zblg AS i CB?

Sve ovisi o programu CPA kojeg promoviraš. Ako on dozvoljava miješanje onda miješaj a ako ne onda ništa. Dobro pročitaš što se smije a što ne i to je to. Po meni nema problema no tu imam jednu zamjerku, barem je tako sa moje točke gledišta, ako miješaš nekoliko ponuda na stranici samo zbunjuješ ljude i šalješ u krug. Ja se osobno usredotočim na jedan proizvod i za njega kreiram stranicu. To radim i sa svakom CPA ponudom i kada sam radio splitt test pokazalo se boljom opcijom tako. No to je opet individualno. Možda netkome radi bolje kada ima više proizvoda.

Bolje ti je da se fokusiras i optimiziras stranicu za samo jedno od tih 3. Sigurno ces imati vise usjeha, nego da ih sve zajedno natrpas na sajt.

Back
Na vrh