• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Čega se igrate :)

i.m.warrior

Iskusan lik
Tu od
20 Tra 2009
Primjetio sam da se mnogi novi članovi ili boje postati ili spamaju ostale threadove kako bi nabili post count za postavljanje pitanja ili čega već, pa zašto ne oživiti fun sekciju da malo tu popričamo i upoznamo se bez straha da nam izleti neka ''glupost''. So...

Nije tajna da sam bio zagriženi gamer iako sada jedva da išta igram (vremenska ograničenja). Trenutno igram Hearthstone i dosta je zabavna igrica iako je u beti, a i ne oduzima puno vremena (otprilike 6-7 minuta po partiji). Neke od najdražih igara (po listi se vidi da sam star :D)

Fallout 2
Baldur's Gate 1,2
Vampire: The Masquerade – Bloodlines
GTA San Andreas
World of Warcraft
Super Mario 3

Što vi trenutno igrate i koje su vam najdraže video igre općenito?

Sceko kaže:
Ja samo LoL i CS:GO al evo instaliram jos Diablo III i WoW

Znači rokaš samo po multiplayeru, nice :) LoL je jako zabavan ali kad igram s frendovima...živcira me što jedna partija potraje i prek sat vremena (osobito ako se ide na drafted picks).

Ne igram ništa previše.

Igram World of Warplanes i World of Tanks. Ovo drugo slabije jer došao sam do jakih tenkova i nemam vremena za to.

A WoWP je odlična igra koja obećava. Avioni su dobro urađeni i igra je dinamična. Ja vozim ruske i britanske lovce. Imaju svoje prednosti i mane.

Prednost Rusa su dobri mitraljezi (precizni) a prednost Britanaca su okretni avioni.

Dosta igrača igra Njemačke avione jer su dobro naoružani.

Prije sam volio da igram strategije. Stronghold Crusader sam igrao najviše. A sad više volim da igram ove avione.

Ja bas i nemam vremena za igre, ali tu i tamo odigram nesto, kada mi je bas dosadno i kada me ubije ovaj internet posao. Najcesce je to nesto na telefonu, u zadnje vrijeme Plants vs Zombies :)

A inace bolja zamjena za igre mi je gledanje nekih tutorijala ili citanje zanimljivosti na netu :D

EDIT: I ja volim Stronghold Crusader, i to kada se zakuva multiplayer, ali sada cekam da izadje Stronghold Crusader 2 mislim da cu to igrati :)

m1l4n kaže:
Ja bas i nemam vremena za igre, ali tu i tamo odigram nesto, kada mi je bas dosadno i kada me ubije ovaj internet posao. Najcesce je to nesto na telefonu, u zadnje vrijeme Plants vs Zombies :)

A inace bolja zamjena za igre mi je gledanje nekih tutorijala ili citanje zanimljivosti na netu :D

EDIT: I ja volim Stronghold Crusader, i to kada se zakuva multiplayer, ali sada cekam da izadje Stronghold Crusader 2 mislim da cu to igrati :)

I ja također. Ja i jaran smo igrali to intezivno. Čekam tu igru da vidim na šta će ličiti. Ta igra je bila najbolji spoj ratovanja, taktike, i ekonomije.

Igrao sam Stronghold Crusader preko GameRanger. I bude odlično sve dok se ne napravi previše ljudi pa igra izbaci.

Što je ovo bezobrazna tema :D

Kad mi se BAŠ igra, skinem neku dobru Hidden Object - traju po 5, 6 sati i ne puštam dok ne završim (sem da klopam) - ali za ovo baš ne pamtim kad sam imala vremena.

Za kratke pauze i mozak na otavu, ima na FB jedna načisto razbibrižna, Farm Heroes Saga (onaj match 3 tip).

Inače, davno, davno sam igrala i skoro sam se setila da bih mogla opet Heroes of Might and Magic, ali samo trojku - al ne mogu da nađem cd :(

I ja sam bio zagriženi gejmer, a igrao sam igre od Coutner Strikea, preko WoW i PESa.... danas igram samo šah jer me igre drže od pola sata pa do maksimalnih 2 ili 3 sata, i tako godinama.

Trenutno uz faks i rad neman vrimena za ništa, ali san puno života izgubija na Travianu. Tu partije traju oko godinu dana :D
Ali san se eto nakon 3 odigrane partije opametija i odusta :ccc
Najdraže igre su mi: Diablo 1 i 2, Football manager, GTA San andreas i Tekken 3

Ranije sam igrao S.T.A.L.K.E.R -a do beskonacnosti... Zadnje sam odigrao Far Cry 3 i posle toga nista. Cekam da izadje Disney Infinity za PC pa da je slatko premotam sa klincem :)

Lupam trenutno dobri stari GTA 3. Uz to pređem ponekad koji level Magicke i sa ekipom napucavam Payday: The Heist.

CSGO :D
da se toliko vremena uloži u nešto korisno mislim da bi mi se iznosi poduplali za godinu dana :D

No treba nekad i uživat

Dizajneri ne igraju igrice! :D Sad igram Criminal Case na fb mada mi je vec dosadilo. Volio sam da igram Football manager,nemam vise toliko vremena pa sam ove novije verzije samo probao. Isto su mi se svidjale trkacke simulacije,prije svih Live For Speed,toliko sam bio zagrizen da sam nekoliko volana promijenio. :D

Samo PES, svako vece mora da se odigra sa drugarima par partija. To je postala neka rutina. Pre sam igrao CS, GTA i omiljena igrica Resident Evil, sve delove sam presao osim zadnjeg 6-og.

World Of Tanks, i to recimo zadnjih mesec dana igram kad god stignem. Igrao sam betu, pa nisam igrao nikako, pa krenuo ponovo. Sad jurim neke tenkove, verovatno će mi dosatiti ubrzo ali jbg.

Sjeca li se neko ove igrice? Koliko sam zetona ostavio u one aparate dok nisam stigao do kraja to niko ne zna..:D Ako neko nadje neki link za download bio bi veoma zahvalan da mi proslijedi :D

24104c6binjts.jpg

Cadillacs.jpg

images

Imaš tonu onih emulatora za te igre, imao sam to davno kod mene. Cadillacs & Dinosaurs je bila hit tada, sećam se Punishera, isto sam voleo da je igram i imam u glavi još par igara ali ne mogu da se setim imena. :D

Thrix kaže:
Lupam trenutno dobri stari GTA 3. Uz to pređem ponekad koji level Magicke i sa ekipom napucavam Payday: The Heist.
Za sve ljubitelje GTA serijala! Uzivajte... :)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ranije sam dosta igrao CS i to mi je definitivno najbolja igra za PC :)

Sada vise nemam toliko interesovanja i vremena za igre, probao sam WoW, World of Tanks, Dotu, ali posle par nedelja bi mi dosadili i jbg, jedino se PES igra redovno sa ortacima, to bi mogao po ceo dan da pikam :)

Back
Na vrh