archetyper
Član
- Tu od
- 16 Ožu 2009
Ne znam gde bih ovo turio. S obzirom da je edukativno, stavio sam ovde. Pretpostavljam da neke ovo zanima, jer se bavi finansijskom inteligencijom.
Genijalac Robert Kiyosaki je pre nekih 20-ak godina napisao knjigu "Bogati otac, siromasni otac" (Rich dad, poor dad) u kojoj govori zbog čega ljudi troše pare bespotrebno na stvari koje im ne donose zaradu i tako ostaju u "trci pacova". Suština je u razlikovanju aktive i pasive. U knjizi takođe predstavlja svoj jedinstveni serijal igara na tabli.
Srećom po nas internet-kompjuterske zaluđenike, postoje i video verzije. Ja sam ih danas instalirao i oduševio se!
Paket sadrži sve tri video verzije Kiyosakijevih igara na tabli:
1. Cashflow 101
2. Cashflow 202
3. Cashflow for kids
Igre su zapravo usavršena verzija Monopola, s tim što u njima imate vodiče koji vas uče koje su investicije dobre a koje loše. Cashflow 101 je osnovna igra, a Cashflow 202 za one koji žele veće izazove.
Uskoro ću napisati recenzije ovih igara pa ću ubaciti link ovde.
Ko zna, možda nam ove igre pomognu i u realnom životu
Editirano by dbomestar
Genijalac Robert Kiyosaki je pre nekih 20-ak godina napisao knjigu "Bogati otac, siromasni otac" (Rich dad, poor dad) u kojoj govori zbog čega ljudi troše pare bespotrebno na stvari koje im ne donose zaradu i tako ostaju u "trci pacova". Suština je u razlikovanju aktive i pasive. U knjizi takođe predstavlja svoj jedinstveni serijal igara na tabli.
Srećom po nas internet-kompjuterske zaluđenike, postoje i video verzije. Ja sam ih danas instalirao i oduševio se!
Paket sadrži sve tri video verzije Kiyosakijevih igara na tabli:
1. Cashflow 101
2. Cashflow 202
3. Cashflow for kids
Igre su zapravo usavršena verzija Monopola, s tim što u njima imate vodiče koji vas uče koje su investicije dobre a koje loše. Cashflow 101 je osnovna igra, a Cashflow 202 za one koji žele veće izazove.
Uskoro ću napisati recenzije ovih igara pa ću ubaciti link ovde.
Ko zna, možda nam ove igre pomognu i u realnom životu
Editirano by dbomestar