• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cashflow igre

archetyper

Član
Tu od
16 Ožu 2009
Ne znam gde bih ovo turio. S obzirom da je edukativno, stavio sam ovde. Pretpostavljam da neke ovo zanima, jer se bavi finansijskom inteligencijom.
Genijalac Robert Kiyosaki je pre nekih 20-ak godina napisao knjigu "Bogati otac, siromasni otac" (Rich dad, poor dad) u kojoj govori zbog čega ljudi troše pare bespotrebno na stvari koje im ne donose zaradu i tako ostaju u "trci pacova". Suština je u razlikovanju aktive i pasive. U knjizi takođe predstavlja svoj jedinstveni serijal igara na tabli.
Srećom po nas internet-kompjuterske zaluđenike, postoje i video verzije. Ja sam ih danas instalirao i oduševio se!

Paket sadrži sve tri video verzije Kiyosakijevih igara na tabli:

1. Cashflow 101
2. Cashflow 202
3. Cashflow for kids

Igre su zapravo usavršena verzija Monopola, s tim što u njima imate vodiče koji vas uče koje su investicije dobre a koje loše. Cashflow 101 je osnovna igra, a Cashflow 202 za one koji žele veće izazove.

Uskoro ću napisati recenzije ovih igara pa ću ubaciti link ovde.

Ko zna, možda nam ove igre pomognu i u realnom životu :)

Editirano by dbomestar

Davor Bomestar

Legenda
Tu od
27 Lis 2008
Nije dozvoljeno ni stavljanje torrenta ni slanje torenta putem privatne poruke niti bilo kakvo djeljenje warez sadrzaja preko ovog foruma. Tako da slobodno napisi review i preporuci clanovima gdje mogu kupit igre a sad ako oni zele nabavit igre ilegalno i krsit autorska prava to je njihova stvar ali putem ovog forma to nece radit.

archetyper

Član
Tu od
16 Ožu 2009
Evo prvog dela recenzije:

PHP:
http://opisi.wordpress.com/2009/07/10/cashflow-igre-%e2%80%93-prvi-deo/

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Ma Cashflow je zakon, igrao sam nekad davno to na kompjuteru al mi se onda nešto pokvarilo pa je nisam više mogao pokrenut, bo. Uglavnom, igrica je fora i mislim da je još zabavnije igrat je uživo, odnosno igrat stolnu verziju. Još bi bilo dobro kad bi postojala verzija prevedena na naše jezike i prilagođena našem tržištu, jer s puno stvari se ne možemo uspoređivat s Amerikancima.

archetyper

Član
Tu od
16 Ožu 2009
Drugi deo:

PHP:
http://opisi.wordpress.com/2009/07/13/cashflow-igre-%e2%80%93-drugi-deo/

archetyper

Član
Tu od
16 Ožu 2009
i poslednji deo: Cashflow for kids

PHP:
http://opisi.wordpress.com/2009/07/16/cashflow-igre-%e2%80%93-treci-deo/

antman

Novi član
Tu od
4 Kol 2009
Igrao sam Cashflow 101, ali mi je brzo dosadilo. Jer kad odigraš to 10-ak puta, uhvatiš smisao igre i onda to postane dosadno.

mrprofitus

Novi član
Tu od
14 Kol 2009
Dobra je igrica, ali kao što je već spomenuto brzo dosadi. Ali u svakom slučaju dobro dođe za malo relaksacije.

Clairvoyance

Član
Tu od
23 Velj 2012
Igrao sam ih sve prije nego sam vidio ovu temu. Igre su odlicne ali za nekog ko i malo razmislja one su stvarno ono sto amerikanci kazu "nobrainer". Doduse naucile su me malo o berzi ali brzina kojom se desava sve u igri nije ni slicna pravom svijetu. Uglavnom preporucujem ih,ugodne su za ubit sahatak vremena pred spavanje.

Na vrh